Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φτωχή ανταπόκριση

Χαμηλές είναι οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας που έβγαλε ο Ηρακλής Ψαχνών. Χαμηλές είναι οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας που έβγαλε ο Ηρακλής Ψαχνών.

Στον Ηρακλή Ψαχνών μετά στην πρώτη εβδομάδα διάθεσης των διαρκείας δεν υπάρχει ιδιαίτερη κίνηση, αλλά η διοίκηση δεν χάνει την πίστη της.

Η συμβολή του κόσμου της πόλης των Ψαχνών ήταν ένα από τα βασικά ζητούμενα που είχε θέσει η διοίκηση ώστε να συνεχίσει την προσπάθεια της. Τα μηνύματα που παίρνουν από την πώληση των διαρκείας δεν είναι τα καλύτερα και ενώ έχουν βγει προς πώληση 500, οι πωλήσει δεν φτάνουν σε τριψήφιο αριθμό. Οι τιμές των καρτών διαρκείας ήταν στα 100 ευρώ τα φοιτητικά, 150 τα κανονικά και 190 για τις θέσεις στο κέντρο του γηπέδου.

Αυτό αποτελεί ένα δείγμα για τη συνέχεια, αλλά οι άνθρωποι της διοίκησης θα περιμένουν μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας ώστε να πάρουν τις αποφάσεις για τον τρόπο που θα κινηθεί η ομάδα και οι οποίες θα επικυρωθούν στην επαναληπτική γενική συνέλευση της ΠΑΕ.

Για την αγωνιστική θέματα της ομάδας δεν έχει γίνει καμία κίνηση και η διοίκηση του Ηρακλή Ψαχνών δεν θέλησε να μπει στην διαδικασία των διαψεύσεων για τα ονόματα προπονητών που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep