Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σε κατάσταση αναμονής

Τα δύσκολα δεδομένα που υπάρχουν για τη νέα σεζόν κάνουν απαραίτητη την συμπαράσταση του κόσμου των Ψαχνών ώστε να πατήσει η ομάδα γερά στα πόδια της. Τα δύσκολα δεδομένα που υπάρχουν για τη νέα σεζόν κάνουν απαραίτητη την συμπαράσταση του κόσμου των Ψαχνών ώστε να πατήσει η ομάδα γερά στα πόδια της.

Στα Ψαχνά την Τετάρτη θα πάρουν τα πρώτα δείγματα γραφής από την κίνηση των διαρκείας και θα αρχίσουν να οργανώνουν την ομάδα της νέας σεζόν.

Η ανταπόκριση του κόσμου των Ψαχνών είναι ένα από τα κρίσιμα ζητήματα για την επόμενη ημέρα της ομάδας και στη διοίκηση περιμένουν τα πρώτα μηνύματα την Τετάρτη ώστε να γίνουν και οι ανάλογες κινήσεις. Η περσινή χρονιά ήταν «μάθημα» για τη διοίκηση του Ηρακλή Ψαχνών που κινήθηκε στα βαθιά νερά της Football League και κατάφερε να δείξει πολύ καλό πρόσωπο.

Τα ελάχιστα έσοδα από χορηγίες και τηλεοπτικά δικαιώματα ήταν από τους ανασταλτικούς παράγοντες για να ισοσκελιστούν τα έξοδα και για αυτό το λόγο χρειάζεται να μπουν πιο οργανωμένοι στην ερχόμενη σεζόν που θα είναι ακόμη πιο δύσκολα τα δεδομένα. Αν δεν οριστικοποιηθούν τα οικονομικά δεδομένα δεν θα προχωρήσει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν στο αγωνιστικό κομμάτι, όπου υπάρχουν κάποια δεδομένα, αλλά σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές τόσο στο ρόστερ, όσο και στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep