Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φωκικός λαϊκής βάσης

Ο πρόεδρος του Φωκικού Σίμος Παπαδημητρίου. Ο πρόεδρος του Φωκικού Σίμος Παπαδημητρίου.

Με την αξία κάθε μετοχής να είναι στα 20 ευρώ, κάθε κάτοικος της περιοχής μπορεί να αποκτήσει λόγο στην ομάδα και κυρίως να στηρίξει τον Φωκικό.

Σε ανοικτή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, χωρίς να έχει καθοριστεί το ποσό, προχώρησε η διοίκηση του Φωκικού σε μια προσπάθεια να φέρει κοντά της τον κόσμο της περιοχής και να λειτουργήσει με μια μορφή λαϊκής βάσης. Επειδή κανείς δεν γνωρίζει την ανταπόκριση που θα υπάρχει σε αυτή την κίνηση, η διοίκηση του Φωκικού δεν θέλησε να βάλει κάποιο συγκεκριμένο ποσό ώστε να υπάρχει το άγχος της συμπλήρωσης του. Φυσικά εκτός από τους απλούς φιλάθλους της ομάδας θα υπάρξει μεγαλύτερη συμβολή στην αύξηση από τα μέλη του συμβουλίου και τους παράγοντες της περιοχής.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Φωκικός.

Με σχετική απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Αθλητικός Σύλλογος ο Φωκικός Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία» αποφάσισε την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με την καταβολή μετρητών και σε ύψος που θα διαμορφωθεί ανάλογα με την ζήτηση των μετοχών.

Για την κάλυψη της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου γνωστοποιούμε στους ενδιαφερόμενους ότι, μπορούν να προσέρχονται στην τράπεζα Πειραιώς ΑΕ, κατάστημα Άμφισσας και να καταθέσουν στον λογαριασμό 5158-055303-151 ποσό αντίστοιχο με τον αριθμό μετοχών που επιθυμούν να αποκτήσουν ή σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα που του ανωτέρω αριθμού θα προηγείται το ΙΒΑΝ GR 580 172158000.

H αξία εκάστης μετοχής είναι 20 ευρώ.

Οι προεγγραφές για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου θα πραγματοποιηθούν από τις 4 Ιουλίου 2012 ως τις 20 Ιουλίου 2012

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα και ΑΦΜ.

Άμφισσα 2/7/12 για το Δ.Σ

ο πρόεδρος Σίμος Παπαδημητρίου

Last modified onΤετάρτη, 04 Ιούλιος 2012 18:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep