Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δευτερα η Γενική Συνέλευση

Στον Φωκικό άρχισε η οργάνωση για τη νέα σεζόν και αφετρηρία αποτελεί η Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (9/7) στο Πνευματικό κέντρο Αμφισσας.

Το διοικητικό μέλλον του Φωκικού ξεκαθάρισε, και οριστικοποιήθηκε η συμβολή του Πανουργιά Παπαϊωάννου στην ομάδα χωρίς να έχει θέση στο συμβούλιο. Αυτή η εξέλιξη έδωσε το πράσινο φως για να συνεχιστούν οι διαδικασίες για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ και την οργάνωση στο αγωνιστικό κομμάτι για την σεζόν που αρχίζει.

Την Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 8:30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ στο Πνευματικό κέντρο της πόλης και η διοίκηση της ομάδας έκνε ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας να παραβρεθούν ώστε να ενημερωθούν και φυσικά να δείξουν το ενδαφέρον τους.

Η ανακοίνωση για την Γενική Συνέλευση του Φωκικού: 

Η Φωκικός ΠΑΕ καλεί όλους τους φιλάθλους της σε λαϊκή απολογιστική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9/7/12 και ώρα 20:30 στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου Άμφισσας, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Θέματα της Γενικής Συνέλευσης: Ενημέρωση για την ως τώρα πορεία της ομάδας ( θα κατατεθούν προτάσεις από τα μέλη για την συνέχεια και θα γίνει ένας μίνι προγραμματισμός για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά

Διάφορα άλλα θέματα

Η παρουσία όλων των φιλάθλων μας κρίνεται απαραίτητη

Εκ του Δ.Σ της ΠΑΕ Φωκικός

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep