Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δύναμη το γεμάτο AEL ARENA»

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας μίλησε για την δύναμη που προσφέρει ο κόσμος στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Ο Κώστας Νεμπεγλέρας μίλησε για την δύναμη που προσφέρει ο κόσμος στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας «επιστρατεύθηκε» από την ΠΑΕ για να δώσει το δικό του κάλεσμα προς τον κόσμο της ΑΕΛ.

Ο κόσμος είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για την ΑΕΛ. Το γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά γιατί το ζούμε καθημερινά. Φυσικά υπάρχουν δυσκολίες, όμως, ο κόσμος μπορεί να μας δώσει την ώθηση να ξεπεράσουμε πολλά από τα προβλήματα

Το γεμάτο γήπεδο δίνει περισσότερη δύναμη στην ομάδα τόνισε ο αρχηγός της ΑΕΛ Κώστας Νεμπεγλέρας που δηλώνει πως το σύνθημα «Μόνο μαζί μπορούμε» τον εκφράζει, όπως και τον κόσμο της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Κώστα Νεμπεγλέρα στην επίσημη σελίδα της ΑΕΛ.

«Το «μόνο μαζί μπορούμε» είναι ένα σύνθημα που εκφράζει απόλυτα την σημερινή πραγματικότητα της ΑΕΛ και ήδη έχω εισπράξει θετικά μηνύματα από τον κόσμο. Θεωρώ ότι το νέο πρόγραμμα των εισιτηρίων διαρκείας είναι αρκετά προσιτό για τον Λαρισαίο φίλαθλο», δήλωσε αρχικά ο αρχηγός.

Hδη έχω εισπράξει θετικά μηνύματα από τον κόσμο. Θεωρώ ότι το νέο πρόγραμμα των εισιτηρίων διαρκείας είναι αρκετά προσιτό για τον Λαρισαίο φίλαθλο.

Ο «Νέμπε» τόνισε, επίσης, τη σημασία της παρουσίας των φιλάθλων στο πλευρό της ομάδας σε αυτή τη νέα προσπάθεια: «Ο κόσμος είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για την ΑΕΛ. Το γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά γιατί το ζούμε καθημερινά. Φυσικά υπάρχουν δυσκολίες, όμως, ο κόσμος μπορεί να μας δώσει την ώθηση να ξεπεράσουμε πολλά από τα προβλήματα και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Όσο καλοί και να είμαστε, αν το ARENA δεν είναι γεμάτο χάνουμε μέρος της δύναμής μας».

Ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας ο Κώστας Νεμπεγλέρας δήλωσε ανυπόμονος: «Έχω ξεκινήσει ήδη ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ενόψει της προετοιμασίας και την περιμένω με ενθουσιασμό. Το αγαπώ αυτό που κάνω όπως και την πρώτη μέρα που ξεκίνησα την καριέρα μου». Τέλος σε ερώτηση για τις αλλαγές και την προσπάθεια για ένα νέο ξεκίνημα δήλωσε ότι «είμαι θετικός και αισθάνομαι ότι η νέα αγωνιστική περίοδος θα είναι καλύτερη σε όλα τα επίπεδα».

Last modified onΤετάρτη, 04 Ιούλιος 2012 17:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep