Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φεύγει μόνο ελεύθερος

Ο Σάββας Σιατραβάνης θέλει να παλέψει για τις φιλοδοξίες του που είναι η καθιέρωση στην ΑΕΛ, αλλά δεν είναι μέσα στα σχέδια του Μιχάλη Ζιώγα για τη νέα σεζόν. Ο Σάββας Σιατραβάνης θέλει να παλέψει για τις φιλοδοξίες του που είναι η καθιέρωση στην ΑΕΛ, αλλά δεν είναι μέσα στα σχέδια του Μιχάλη Ζιώγα για τη νέα σεζόν.

Ο Σάββας Σιατραβάνης δεν είναι θετικός στο να δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα και ξεκαθάρισε στους ανθρώπους της ΑΕΛ πως αν δεν τον υπολογίζουν καλύτερα θα ήταν να τον αφήσουν ελεύθερο.

Ο 20χρονος μέσος της ΑΕΛ είχε συνάντηση με τον γενικό αρχηγό της ομάδας Μίμη Τσακμακίδη και τον προπονητή Μιχάλη Ζιώγα, όπου συζήτησαν το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός αυτή την περίοδο. Ο Λουκάς Σιατραβάνης που της σεζόν που τελείωσε είχε 14 συμμετοχές (οι εννέα ως βασικός) τους ξεκαθάρισε πως ο στόχος του είναι να παραμείνει στην ομάδα και να διεκδικήσει την φιλοδοξία του που είναι να αγωνιστεί την ομάδα της Λάρισας.

Δεν είναι αρνητικός στο να αποχωρήσει από την ομάδα αν δεν τον υπολογίζουν ενόψει της νέας σεζόν, αλλά αν συμβεί αυτό θα ήθελε να φύγει ως ελεύθερος και να συμφωνήσει με κάποια από τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Η συζήτηση δεν κατέληξε σε οριστική απόφαση ανάμεσα στις δύο πλευρές και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει τελικά και αν ο 20χρονος μέσος θα αποχωρήσει από την ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του αλλού.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep