Έτσι το γύρισε η Αναγέννηση

Πώς η Αναγέννηση Καρδίτσας κατάφερε να κάνει το 0-3 του ημιχρόνου με τον ΑΟΧ Κισσαμικό, 3-3.

[googlead][/googlead]

Η αναμέτρηση της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον ΑΟΧ Κισσαμικό το μεσημέρι της Τετάρτης (25/4) ήταν καταπληκτική. Άλλωστε σε πόσα παιχνίδια της Football League τα τελευταία χρόνια βλέπουμε να μπαίνουν έξι γκολ; Η ομάδα των Χανίων προηγήθηκε με 3-0 στη Θεσσαλία με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν σε 3-3, σε ένα εντυπωσιακό come back.

Κυρίαρχο ρόλο έπαιξαν φυσικά οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με την αγωνιστικότητά τους έφτασαν σε μια παλικαρίσια ισοπαλία και σε σπουδαίο βαθμό. Θα πρέπει, ωστόσο, να πάρει bonus και ο προπονητής, Γιώργος Βαζάκας, ο οποίος στην ανάπαυλα ανακάτεψε την τράπουλα, άλλαξε θέσεις σε παίκτες του, αλλά και σχηματισμό. Όπως με τον Πανσερραϊκό, έτσι και με τον ΑΟΧ Κισσαμικό στη θέση του κέντρου της άμυνας ξεκίνησε ο Τζέκος.

Ο σέντερ φορ, δηλαδή, έγινε στόπερ. Η ΑΣΑ ξεκίνησε το ματς με 3-4-3 και τους Βατουσιάδη - Θεοδωράκη πλάι στον Τζέκο. Αφού δέχτηκε τρία γκολ η «κιτρινόμαυρη» ομάδα, ο Βαζάκας άλλαξε τη διάταξη σε 3-5-2. Πέρασε τον Τζέκο στη γραμμή κρούσης πλάι στον Κονέ, ο Πλαβούκος από δεξιά στη μεσαία γραμμή έγινε δεκάρι, ενώ στα μετόπισθεν δίπλα στους Βατουσιάδη - Θεοδωράκη πήγε ο Ρουσσάκης που πέρασε στο ματς στο ημίχρονο.

Αυτές οι αλλαγές αποδείχθηκαν επιτυχημένες και βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό, στο να μπορέσει η Αναγέννηση να ισοφαρίσει. Επόμενο ματς για την ομάδα της Καρδίτσας είναι αυτό με τον Αιγινιακό στη βόρεια Πιερία. Ο Πλαβούκος έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή και δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του.

Last modified onΠέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 15:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep