«Έχουν κότσια οι παίκτες μου»

Ο Γιώργος Βαζάκας αποθέωσε τους παίκτες του και ζήτησε στήριξη από τον κόσμο της Αναγέννησης Καρδίτσας.

[googlead][/googlead]

Η ΑΣΑ έκανε φοβερό come back στον αγώνα με τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Έχανε 0-3 στο ημίχρονο και τελικά η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε στο 3-3. Μετά το ματς ο τεχνικός της Αναγέννησης, Γιώργος Βαζάκας, ανέφερε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την παρουσία τους και για την ανατροπή. Παίζαμε με μια ομάδα που δύσκολα δεχόταν εκτός έδρας γκολ, αν δείτε τα στατιστικά. Θα μπορούσαμε να κάνουμε ολική ανατροπή στο τέλος με τον Πλαβούκο. Σε ένα κακό γήπεδο, δύο πολύ καλές ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και σε αυτό βοήθησε η πολύ καλή διαιτησία. Τους δίνω συγχαρητήρια.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Κισσαμικός δεν ήταν τυχερός, αλλά αποτελεσματικός. Σε τρεις τελικές έβαλε τρία γκολ. Το ένα με αυτογκόλ, τα άλλα δύο ήταν πολύ ωραία γκολ. Εμείς κάναμε τέσσερις τελικές για να σκοράρουμε, δεν πετύχαμε κανένα. Αυτό μας έδωσε θάρρος. Είπα στους παίκτες μου στο ημίχρονο στα αποδυτήρια ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Ότι είναι δύσκολο, αλλά ότι μπορούμε να το κάνουμε, αρκεί να βάλουμε γκολ. Τελικά οι παίκτες μου αντέδρασαν όπως έπρεπε να αντιδράσουν, σκοράραμε και πήραμε τον βαθμό, που είναι πολύ ουσιαστικός για τη συνέχεια. Ξέρουμε πώς στήθηκε αυτή η ομάδα, ξέρουμε τι προβλήματα περνάει, περιμένω από τον κόσμο να τη στηρίξει. Και όχι όταν το ματς είναι στο 3-3, όταν είναι 0-3.

Αυτή η ομάδα ανήκει σε όλη την Καρδίτσα και πρέπει ο κόσμος να μάθει όταν για να γίνει και πάλι μεγάλη η Αναγέννηση, πρέπει να στηριχτεί από όλες τις πλευρές. Μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου γιατί έδειξαν ότι έχουν τα κότσια να παίξουν σε αυτήν την κατηγορία και την επόμενη χρονιά».

Last modified onΤετάρτη, 25 Απρίλιος 2018 20:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep