«Θα μείνουμε στην κατηγορία»

Ο Γιώτης Γιαζιτζόγλου δήλωσε στο Fl News ότι ο Αιγινιακός θα εξασφαλίσει την παραμονή.

[googlead][/googlead]

Επτά παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε ο Αιγινιακός, μετά την ήττα (0-2) από την ΑΕ Καραϊσκάκης στην Άρτα. Ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας, ο Γιώτης Γιαζιτζόγλου, εξέφρασε την εκτίμησή του, ωστόσο, πως ο Αιγινιακός θα μείνει στην κατηγορία, παρότι είναι σε θέση υποβιβασμού ύστερα από 24 παιχνίδια. Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στο Fl News και υποστήριξε ότι η ομάδα της βόρειας Πιερίας έχει περάσει παλαιότερα ακόμη πιο δύσκολες καταστάσεις και πως όταν το εφετινό σύνολο είναι πλήρες, τότε παίρνει νίκες και βάζει δύσκολα στους αντιπάλους. Αναλυτικά όσα είπε:

«Όταν παίξαμε με τις μεγάλες ομάδες που θέλουν να εξασφαλίσου άνοδο, κάναμε ήττες. Όταν η μία ήττα ακολουθεί την άλλη, είναι δύσκολο και ψυχολογικά να ανέβεις και να είσαι καλά. Είχαμε και την ατυχία στα δύο τελευταία παιχνίδια να έχουμε απουσίες, ειδικά στο τελευταίο, κάτι που έπαιξε το ρόλο του. Ευτυχώς ακολουθούν τα δύο τρίποντα στα χαρτιά, θα είμαστε πλήρεις στη συνέχεια και δεν θα έχουμε πρόβλημα. Έχουμε περάσει και χειρότερα παλαιότερα. Η ομάδα μου θα μείνει στην κατηγορία.

Εφέτος το πρωτάθλημα περίμενα ότι θα είναι δύσκολο για εμάς, ειδικά από τη στιγμή που πέφτουν έξι ομάδες. Στο γήπεδο δείξαμε όμως, ειδικά όταν ήμασταν πλήρεις, ότι χάνουμε δύσκολα και δείξαμε καλό πρόσωπο».

Last modified onΔευτέρα, 02 Απρίλιος 2018 19:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep