«Χαλαρώσαμε στο δεύτερο»

Ο Κώστας Νικολαΐδης  χαρακτήρισε «δώρο» της ομάδας του το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Καραϊσκάκης κόντρα στον Αιγινιακό.

[googlead][/googlead]
Ο Κώστας Νικολαΐδης στάθηκε στο καλό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του, τόνισε πως τα τρεξίματα των παικτών του δεν έφθασαν για να πάρει ο Αιγινιακός το θετικό αποτέλεσμα και χαρακτήρισε «δώρο» το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Καραϊσκάκης.

Ο τεχνικός του Αιγινιακού δήλωσε μετά την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την ΑΕ Καραϊσκάκης:

«Γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, ένα παιχνίδι υπομονής, στο οποίο θα έπρεπε κατά τη διάρκειά του να είμαστε 100%  συγκεντρωμένοι και να μη δώσουμε χώρους στον αντίπαλο. Και σε κάθε ευκαιρία που θα μπορούμε, να τον προβληματίσουμε επιθετικά.

Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ήμασταν συγκεντρωμένοι αρκετά. Τα παιδιά έκαναν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια.  Νομίζω ότι εκτός από μία υποψία ευκαιρίας, ο αντίπαλος δεν μας δημιούργησε πρόβλημα. Μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας, είχαμε καλά στημένη την άμυνα μας, είχαμε κοντά τις γραμμές, είχαμε καλή αλληλοκάλυψη και δεν δώσαμε δικαιώματα.

Έπρεπε να συνεχίσουμε και στο δεύτερο σε αυτό το μοτίβο, με υπομονή, με πολλά τρεξίματα. Θεωρώ ότι στο δεύτερο ίσως και η κούραση και οι απουσίες που είχαμε ήταν πολλές, κάπου μας έκαναν και χαλαρώσαμε. Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ από μία δίκη μας λάθος  ενέργεια. Θα μπορούσαμε να φάμε ένα άλλο γκολ, με ένα δοκάρι και με δύο άλλες φάσεις που έκανε ο αντίπαλος.

Το πρώτο γκολ ήταν δικό μας δώρο και από εκεί και πέρα τα πράγματα δυσκόλεψαν. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί έκαναν μία μεγάλη προσπάθεια. Έτρεξαν, αλλά δεν έφθανε αυτό σήμερα απέναντι σε μία καλή ομάδα. Θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε τώρα, έχουμε δύο παιχνίδια, τα οποία είναι άνευ αγώνα. Και στις 21 Απριλίου στο παιχνίδι με τη Σπάρτη, θα είναι το παιχνίδι της χρονιάς για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για αυτό το παιχνίδι, να πάρουμε τη νίκη και να έχουμε τις ελπίδες με το μέρος μας για τη σωτηρία.

Να ευχηθώ στον άνθρωπο που αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας, να είναι καλά, γερός, να επιστρέψει στην οικογένειά του και σε όλους σας καλό Πάσχα με υγεία».

Ο Βασίλης Λιόλιος δήλωσε:

«Δείξαμε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ δεμένοι. Δεν αφήσαμε στον αντίπαλο να δημιουργήσει κάποια φάση. Στο δεύτερο δεν μπήκαμε καλά, ο αντίπαλος είχε την κατοχή, δημιούργησε ευκαιρίες και ήταν θέμα χρόνου να δεχθούμε το γκολ. Από εδώ και πέρα, δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από τη δουλειά. Έχουμε ημέρες μπροστά μας να δουλέψουμε και οποιοδήποτε παιχνίδι για εμάς είναι τελικός. Καλό Πάσχα με υγεία».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

Last modified onΚυριακή, 01 Απρίλιος 2018 21:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep