«Τον Μάιο θα πανηγυρίσουμε»

Οι πρώτες εντυπώσεις του Ζοσέ Κοέλιο από τη νέα του ομάδα, τον ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο νεοαποκτηθείς επιτελικός μέσος, Ζοσέ Κοέλιο μίλησε στην ιστοσελίδα του ΟΦΗ για τις πρώτες του εντυπώσεις και υποσχέθηκε ότι τον Μάιο οι «μελανόλευκοι» θα πανηγυρίσουν... Αναλυτικά είπε:

«Όταν πληροφορήθηκα το ενδιαφέρον του ΟΦΗ, έμαθα αρκετά πράγματα γι' αυτόν. Είναι ιστορική ομάδα. Πέρασε κάποια προβλήματα, αλλά η ομάδα δεν είναι για τη Β’ Εθνική, με βάση την ιστορία της. Έχει κίνητρο για να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ και αυτή είναι και η δική μου προοπτική. Να είμαι συγκεντρωμένος για να βοηθήσω το κλάμπ στο στόχο του».

Για το «Γεντί Κουλέ»:

«Μου αρέσει πολύ το γήπεδο. Είδα και στο ίντερνετ φωτογραφίες και βίντεο και μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα. Ανυπομονώ να το δω γεμάτο και να παίξω σε αυτό το γήπεδο, μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας. Δεν υπάρχει παίκτης που να μην του αρέσει αυτή η εικόνα και αυτή η ατμόσφαιρα. Να παίζει σε ένα τέτοιο γήπεδο».

Για το πέρασμά του από την Ινδονησία:

«Είναι σκληρό πρωτάθλημα. Οι παίκτες της χώρας, μπορεί να μην διακρίνονται για την τεχνική τους, όμως έχουν δυνατά φυσικά προσόντα. Ήταν μια καλή εμπειρία για μένα. Ήθελα, όμως να επιστρέψω στην Ευρώπη και ο ΟΦΗ μου δίνει αυτήν την προοπτική».

Έστειλε, τέλος, μήνυμα στον κόσμο του ΟΦΗ:

«Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα για να πετύχω το στόχο και τον Μάιο να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 01 Φεβρουάριος 2018 13:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep