Υπογραφές με Κοέλιο (video)

Οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του Ζοσέ Κοέλιο στον ΟΦΗ. Έβδομη χειμερινή προσθήκη.

[googlead][/googlead]

Και τυπικά ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ είναι ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος, Ζοσέ Κοέλιο για την άφιξη του οποίου σας είχε ενημερώσει πρώτο το FL News. Ο νεοαποκτηθείς υπέγραψε για έξι μήνες με την προοπτική ανανέωσης εάν επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε:

«Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος Ζοσέ Μανουέλ Μπαρμπόσα Άλβες (Κοέλιο) όπως είναι το πλήρες όνομά του. Ο Κοέλιο πέρασε την Τετάρτη (31/1) από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα μας.

Η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Κοέλιο είναι μέχρι το καλοκαίρι με προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο, σε περίπτωση που ο ΟΦΗ ανέβει στην Σούπερ Λιγκ. Ήδη οι άνθρωποι του ΟΦΗ ξεκίνησαν τις διαδικασίες για να σταλεί από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ινδονησίας, όπου αγωνιζόταν τα απαραίτητα έγγραφα, προκειμένου να εκδοθεί το δελτίο του και να έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Κοέλιο την Τετάρτη (30/1) το απόγευμα, έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ, ενώ το μεσημέρι της ίδια μέρας, επισκέφθηκε και το Γεντί Κουλέ, όπου έδειξε εντυπωσιασμένος από το γήπεδο!

Να σημειωθεί ότι τον Κοέλιο στα 17 του χρόνια τον αγόρασε η Ιντερ από τις ακαδημίες της Πόρτο, ως μεγάλο ταλέντο. Ακολούθησε η παρουσία του σε γνωστές ομάδες της Πορτογαλίας, όπως η Μπενφίκα, η Πάσος Φερέιρα. Αγωνίστηκε ακόμη σε Φατίμα, Ατλέτικο, Φρεαμούντε, Πεναφιέλ, Φελγκέιρας, Ολιανένσε. Ακόμη έπαιξε στη Σέριφ Τίρασπολ Μολδαβίας. Τελευταίος του σταθμός η Περσέλα της Ινδονησίας (32 συμμετοχές, 5 γκολ). Ζοσέ Κοέλιο, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας!».

Media

Last modified onΠέμπτη, 01 Φεβρουάριος 2018 13:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep