Περιμένουν... πράξεις

Οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου θα προπονηθούν και την Τετάρτη (10/01), ελπίζοντας στα... ευχάριστα. Ατομικό ο Μπρους.

[googlead][/googlead]

Επιστροφή στο γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου. Την Τρίτη (09/01) οι «μελανόλευκοι» ξεκίνησαν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το ματς του Σαββάτου (13/01) με τον ΟΦΗ, όμως τα δεδομένα σε ό,τι αφορά στο οικονομικό παραμένουν ως έχουν. Πληρωμές τουλάχιστον έως το μεσημέρι δεν έγιναν. Ό,τι και αν ακούσουν πλέον τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος κρατούν μικρό καλάθι και ευελπιστούν ότι θα δουν πράξεις αυτή τη φορά.

Το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι προπόνηση θα γίνει και την Τετάρτη (10/01). Από εκεί και πέρα, όμως εάν δεν γίνουν πληρωμές, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πώς θα αντιδράσουν πολλοί. Δεδομένα εκείνη την ημέρα εκπνέει η προθεσμία που έχει δώσει ο προπονητής, Παναγιώτης Γκουτσίδης, οπότε η διοίκηση θα πρέπει να έχει βρει μία λύση για να μην ακολουθήσει νέο κύμα φυγής.

Η προπόνηση έγινε στο γήπεδο Δημητρόπουλου και η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι απουσίαζε ο Κάναλς λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Δεν ήταν, όμως ο μόνος που δεν ακολούθησε το πρόγραμμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News ο Άλμπερτ Μπρους ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ μας  σχετικά με την καραντίνα στην οποία βρίσκεται μετά την άρνησή του να ακολουθήσει την αποστολή στη Δράμα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 09 Ιανουάριος 2018 15:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep