Διορία ως την Τετάρτη

Αρνήθηκε να ακολουθήσει την αποστολή του Παναιγιαλείου στη Δράμα ο Άλμπερτ Μπρους. Κρίσιμο το προσεχές 48ωρο.

 

[googlead][/googlead]

Πιο ξεκάθαροι οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία του Παναιγιαλείου δεν μπορούσαν να γίνουν μετά το φινάλε του αγώνα με τη Δόξα Δράμας. Οι «μελανόλευκοι» παρά τα μεγάλα προβλήματα και τις ελλείψεις στάθηκαν πολύ καλά και έφυγαν με τον πόντο από μία δύσκολη έδρα. Ωστόσο, το μυαλό όλων βρίσκεται στις διοικητικές εξελίξεις.

Ο τεχνικός, Παναγιώτης Γκουτσίδης τόνισε ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες το πλάνο δεν μπορεί να το υπηρετήσει. Και σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, θα περιμένει ως την Τετάρτη (10/01) να βρεθεί ουσιαστική λύση, διαφορετικά θα αποχωρήσει. Εννοείται ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε το κύμα φυγής θα μεγαλώσει, αφού ο ίδιος έχει καταφέρει να κρατήσει ενωμένους τους ποδοσφαιριστές. Σημειώνεται ότι πληρωμές δεν έγιναν ούτε τη Δευτέρα (08/01), με τους «μελανόλευκους» να παίρνουν ρεπό έπειτα από το πολύωρο ταξίδι της επιστροφής από τη Δράμα οδικώς.

Εντύπωση, βέβαια, προκάλεσε η απουσία του Άλμπερτ Μπρους από την αποστολή για το ματς της 10ης αγωνιστικής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News ο Γκανέζος μέσος αρνήθηκε να ταξιδέψει και η στάση του αυτή προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια. Όπως τονίζεται, οι οφειλές προς το πρόσωπό του δεν είναι τέτοιες, ώστε να δικαιολογείται η συμπεριφορά του αυτή.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 09 Ιανουάριος 2018 00:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep