Κίνηση για Βατσινά αντί Τσάλου

Κορυφαίοι μέτοχοι του ΟΦΗ συναντήθηκαν με τον πρώην μεγαλομέτοχο Φανούρη Βατσινά για να ηγηθεί αντί του Φώτη Τσάλου, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πατρίς».

[googlead][/googlead]

Μετά τις επιστολές αγανάκτησης του Νίκου Παπαδόπουλου και των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ οι διοικητικές εξελίξεις τρέχουν χριστουγεννιάτικα στον ΟΦΗ.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς» του Ηρακλείου οργανώθηκε κίνηση για να επιστρέψει στην ΠΑΕ και να ηγηθεί -αντί του Φώτη Τσάλου- ο πρώην μεγαλομέτοχος Φανούρης Βατσινάς.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα κορυφαίοι μέτοχοι του ΟΦΗ συναντήθηκαν με τον πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ την Τρίτη 26/12 και θα καταθέσουν συγκεκριμένη πρόταση στη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής 29/12 (7 μ.μ. στο γήπεδο του ΟΦΗ) ή στις 15/1 αν δεν υπάρχει απαρτία.

Η «Πατρίς» μάλιστα διευκρινίζει ότι η προσέγγιση του Φανούρη Βατσινά έγινε, αφότου δεν καρποφόρησε κίνηση ιστορικού στελέχους της ομάδας και κατόπιν συμφωνίας με το οπαδικό κίνημα.

Οι οπαδοί, άλλωστε, είχαν κοντραριστεί πολλάκις με τον πρώην μεγαλομέτοχο διοργανώνοντας ακόμη και συλλαλητήρια εναντίον του κατά το παρελθόν και οι μέτοχοι ήθελαν τη συγκατάθεσή τους πριν προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση.

Θυμίζουμε ότι ο Βατσινάς είχε παραχωρήσει το 67,57% των μετοχών στον πρώην δήμαρχο Γιάννη Κουράκη στις 8 Μαΐου 2010, ενώ επί των ημερών του ο ΟΦΗ είχε υποβιβαστεί στη Football League.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep