Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ξεμούδιασμα με τους Νέους

Το τεχνικό επιτελείο της Καλλονής, ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα μαζί με τον Γιάννη Ματζουράκη. Το τεχνικό επιτελείο της Καλλονής, ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα μαζί με τον Γιάννη Ματζουράκη.

Η Καλλονή επικράτησε με 5-0 της ομάδας Νέων σε αναμέτρηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου (2/6).

Διπλο με την ομάδα Νέων αντί για προπόνηση έκαναν το πρωί του Σαββάτου στην Καλλονή. Οι "μεγάλοι" επικράτησαν με 5-0 και την Κυριακή (3/6) θα έχουν ρεπό. Ο Γιάννης Μαντζουράκης έχει ξεκινήσει πρόγραμμα προετοιμασίας ενόψει των play off του πρωταθλήματος και εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία της αναβολής της υπόθεσης της Καλλιθέας με τον Ηρακλή Ψαχνών που θα καθυστερήσει και άλλο την ένερξη των αγώνων κατάταξης. Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων χρειάζονται ένα διάστημα αποφόρτισης μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια ώστε να μπουν πιο φρέσκοι στα ματς της διεκδίκησης της ανόδου. 

Για αυτό το λόγο υπάρχουν και ημέρες ξεκούρασης για τους παίκτες της Καλλονής, ενώ στο φιλκό με τους Νέους οι οδηγίες που έδωσε ο Ελληνας τεχνικός ήταν να υπάρχει έντονος ρυθμός ώστε να μην χάσουν την "ἑτοιμότητα" τους οι ποδοσφαιριστές, όπως έγινε μετά την διακοπή του Ιανουαρίου. Ο Γιώργος Μανούσος, πάντως, δείχνει να μένει σε υψηλά επίπεδα και στο φιλικό με τους Νέους σημείωσε δύο γκολ, ενώ τα άλλα τρία ήρθαν από τους Λεοζίνιο, Ζουρούδη και Χωριανόπουλο. 

Last modified onΣάββατο, 02 Ιούνιος 2012 19:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep