Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Το όνειρο πραγματικότητα»

Με επιστολή του ο Δήμαρχος Λέσβου συνεχάρη την ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής για την επιτυχία των ποδοσφαιριστών να συμμετάσχουν στα πλέι οφ της Football League.

Ο Δημήτρης Βουνάτσος ανέφερε: «Η επιτυχία τους αυτή, η μεγαλύτερη σε συλλογικό επίπεδο για το νησί της Λέσβου, αποτελεί μια τεράστια προβολή για τον τόπο και αποδεικνύει ότι η καλή οργάνωση, η υπομονή και η επιμονή φέρνουν καλά αποτελέσματα. Είμαι σίγουρος ότι ο φίλαθλος κόσμος του νησιού θα δώσει βροντερό παρόν στους αγώνες μπαράζ, ώστε να ενισχυθεί η τελική προσπάθεια και το μεγάλο όνειρο να γίνει πραγματικότητα».

 

Μάλιστα η ΠΑΕ εξέδωσε με τη σειρά της την ακόλουθη ανακοίνωση με τις οποία εξέφρασε ευχαριστίες προς εκείνους που τη συνεχάρησαν: «Πολλοί είναι οι φορείς του αθλητισμού, της κοινωνίας και της δημόσιας διοίκησης από τη Λέσβο και ειδικά από την Καλλονή που απέστειλαν συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την επιτυχία της συμμετοχής μας στα πλέι οφ. Συγκεκριμένα η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου, η ομάδα της Προοδευτικής Σκάλας Καλλονής, η κοινότητα -βάσει Καλλικράτη- της Καλλονής και ο εμπορικός σύλλογος Καλλονής απέστειλαν συγχαρητήρια επιστολή στην ομάδα μας ευχόμενοι ανάλογη συνέχεια και στους αγώνες μπαράζ, για να γίνει η Καλλονή η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Λεσβιακού ποδοσφαίρου η οποία θα βρεθεί στη Superleague».

 

* Να σημειωθεί, τέλος, ότι το Σάββατο (2/6) η Καλλονή θα δώσει φιλικό με την ομάδα των Νέων, για να διατηρηθεί σε ετοιμότητα ενόψει των αγώνων του μίνι πρωταθλήματος.

Last modified onΠαρασκευή, 01 Ιούνιος 2012 15:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep