«Μία μικρή σπίθα...»

Στην αντίδραση παικτών και εξέδρας στάθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά την ανατροπή σε βάρος του Απόλλωνα.

[googlead][/googlead]

Ο ΟΦΗ πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με ανατροπή σε βάρος του Απόλλωνα Σμύρνης και ο τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος μετά το φινάλε στάθηκε στην αντίδραση των παικτών του και της εξέδρας. Αναφερόμενος δε στον κόσμο, χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του μία μικρή σπίθα που όλοι περίμεναν.

Αναλυτικά ο Παπαδόπουλος είπε:

«Κάναμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο κινδυνεύσαμε ελάχιστα και είχαμε αρκετές καλές στιγμές να σκοράρουμε. Δεν σκοράραμε σε λεπτομέρειες, ίσως μας έλειπε η τελική πάσα, ίσως το καθαρό μυαλό. Βρεθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο πίσω στο σκορ από ένα λάθος που είναι φάουλ στον Ζιαμπάρη κατά την άποψή μου. Αυτό που έγινε μετά, η αντίδραση που έβγαλαν όλοι ήταν κάτι φανταστικό.

Θα ήταν άδικο να μην περάσει η ομάδα μου στον επόμενο γύρο με αυτή την εικόνα και αυτή την εμφάνιση. Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκριση, για όλα αυτά τα παιδιά που τόσο καιρό δεν είχαν χρόνο συμμετοχής, αλλά έδειξαν πάρα πολύ καλή εικόνα. Το πρόβλημα, σίγουρα, θα το έχω εγώ την επόμενη αγωνιστική. Πρέπει να τους δώσω πολλά μπράβο και συγχαρητήρια.

Πολλά συγχαρητήρια και στον κόσμο. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν μια μικρή σπίθα που περιμέναμε. Τον τελευταίο καιρό παρότι κερδίζαμε τα παιχνίδια εκτός από ένα ματς κακό που κάναμε και δύο άτυχα αποτελέσματα, περιμέναμε μία τέτοια στιγμή. Πιστεύω ότι το σημερινό ματς θα μας κάνει πολύ καλό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και θα δούμε στο Κύπελλο πού μπορεί να φτάσει η ομάδα. Δεν είναι στόχος μας το Κύπελλο τη συγκεκριμένη περίοδο, αλλά το πρωτάθλημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που έβγαλε θετική αύρα και είναι πολύ σημαντικό για όλους. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Συγχαρητήρια σε όλους».

Για το ματς με τον Εργοτέλη:

«Θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Ο αντίπαλος κάνει επιθετικό παιχνίδι. Ο προπονητής του καλά κάνει και στηρίζει αυτό τον τρόπο ανάπτυξης. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε και να είμαστε καλά. Να κερδίσουμε το ματς, όπως πάμε σε όλα. Με την τακτική, τη δουλειά και την ψυχή που πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο».

Για το αν επηρεάζουν την ψυχολογία οι νίκες:

«Οι νίκες φέρνουν ψυχολογία. Μερικές φορές παίζει ρόλο και ο τρόπος που έρχεται μια νίκη. Αυτό που είδα σήμερα και το θετικό κλίμα που είδα από όλους είναι πολύ σημαντικό. Στο προηγούμενο παιχνίδι η ομάδα έπρεπε να κερδίσει 5-0, επειδή πέντε λεπτά πριν το τέλος δεχτήκαμε ένα γκολ από μία στραβοκλωτσιά, υπήρξε μια αναστάτωση. Η ομάδα ήταν καλή. Η γκρίνια δεν αρμόζει σε εμάς.

Θέλουμε να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο. Ξέρουμε πολύ καλά τι περιμένει ο κόσμος, αλλά πολλές φορές μετρά το αποτέλεσμα. Σήμερα ο τρόπος που ήρθε η νίκη και η πρόκριση είναι σημαντικό κομμάτι για την πορεία μας στη συνέχεια».

Για τον χρόνο συμμετοχής που παίρνουν παίκτες:

«Στην ομάδα έχουν χρησιμοποιηθεί 21 παίκτες από τους 28 του ρόστερ, με τους τρεις να είναι τραυματίες. Έχω δείξει την εμπιστοσύνη μου στα παιδιά. Είμαι χαρούμενος, γιατί έχουν πολύ καλή παρουσία και θα βοηθήσουν στο πρωτάθλημα, όπου ο δρόμος είναι μακρύς. Με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο αυτό. Μπορεί κάποιο από αυτά τα παιδιά να δείξει κάτι. Και έτσι πρέπει να να αντιδρούν. Να μπαίνει μέσα και να βγάζει λάθος τον προπονητή του. Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Μακάρι να μπαίνουν και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

 

Last modified onΤρίτη, 28 Νοέμβριος 2017 19:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep