Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς επίθεση στο Ελ Πάσο

Η Αναγέννηση Επανομής έχει αρκετές απουσίες στην επιθετική γραμμή.

Ο Βάλντα Τράκις αποτελεί τον μοναδικό καθαρόαιμο επιθετικό που έχει στη διάθεση του ο Αλέκος Βοσνιάδης για τον αγώνα της Κυριακής με την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο. Οι τιμωρημένοι Χρήστος Καραγιάννης και Θάνος Δεινόπαπας και ο τραυματίας Γιάννης Γκέσιος είναι στην λίστα των απουσιών, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στην άμυνα. Ο στρατευμένος Τάσος Παγώνης και ο Ιορδάνης Πεχλιβανίδης δεν είναι στην διάθεση του Αλέκου Βοσνιάδη.

Στην αποστολή επιστρέφει ο Βαγγέλης Γεωργίου που μπορεί να δώσει λύση στην άμυνα. Ο προπονητής της Αναγέννησης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να προσπαθήσουν να αλλάξουν την εικόνα που παρουσιάζουν στα τελευταία ματς ώστε να μην κλείσουν την σεζόν με διαδοχικές ήττες. Η ομάδα της Επανομής ήδη μετρά πέντε διαδοχικές ήττες και μένουν δύο ματς για το τέλος του πρωταθλήματος. Αυτό με την Καλλιθέα την Κυριακή και την Τετάρτη στην Επανομή με τον Θρασύβουλο.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει πάρει μαζί του για το ματς τους: Ταταρίδη, Μαυροματίδη, Πολίτη, Καρλάο, Παπαζούδη, Καραμανλή, Ασλανίδη, Ναλμπάντη, Μπεκιάρη, Γεωργίου, Τράκις, Φιρινίδη, Κουρδάκη, Κάτσε, Κουλίδη, Μπαλασά, Γεωργιάδη και Χουνουζίδη.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep