Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αδειάζει το ρόστερ της Επανομής!

21 τα συμβόλαια που λήγουν στην Αναγέννηση Επανομής.

Το θέμα της παραμονής του Αλέκου Βοσνιάδη στον πάγκο των Θεσσαλονικέων είναι ανοικτό. Ο έμπειρος τεχνικός έχει αφήσει να εννοηθεί ότι είναι πιθανό να αποχωρήσει μετά το τέλος της σεζόν και δεν αποκλείεται η διοίκηση να μπει σε διαδικασία αναζήτησης του διαδόχου. Παράλληλα, όμως θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα συζητήσεις και με τους 21 ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν!

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι: Απόστολος Παπαδόπουλος, Απόστολος Παπαζούδης, Καρλάο, Κώστας Γεωργιάδης, Γιάννης Γκέσιος, Γιώργος Μαυροματίδης, Γιάννης Ναλμπάντης, Παναγιώτης Μπεκιάρης, Χρήστος Καραγιάννης, Δημήτρης Καραμανλής, Τάσος Παγώνης, Παναγιώτης Κουρδάκης, Βαγγέλης Γεωργίου, Βάλντας Τράκις, Ιορδάνης Πεχλιβανίδης, Γιάννης Φιρινίδης, Δημήτρης Ασλανίδης, Δημήτρης Πολίτης, Θανάσης Δεινόπαπας, Θοδωρής Μαλάμης, Έργκις Κάτσε.

Στο ματς με την Καλλιθέα θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Καραγιάννης, Δεινόπαπας, Πεχλιβανίδης, ο τραυματίας Γκέσιος και ο στρατευμένος Παγώνης. Επιστρέφει από τιμωρία ο Γεωργίου.

 

Last modified onΠαρασκευή, 18 Μάιος 2012 22:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep