Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Μένουν τα... τυπικά

Νέα συνάντηση εντός λίγων ημερών θα έχει ο Κώστας Πηλαδάκης με την ομάδα των "11" ώστε να τελειώσει το θέμα και η ΑΕΛ να περάσει στην επόμενη μέρα. Νέα συνάντηση εντός λίγων ημερών θα έχει ο Κώστας Πηλαδάκης με την ομάδα των "11" ώστε να τελειώσει το θέμα και η ΑΕΛ να περάσει στην επόμενη μέρα.

Η ΑΕΛ αλλάζει χέρια σύμφωνα με την επιστολή της ομάδας των "11" που υποστηρίζει πως μένουν μόνο τα τυπικά για να τελειώσει το θέμα.

Η ανακοίνωση που έδωσαν στην δημοσιότητα οι "έντεκα" που κάνουν την κίνηση της επόμενης ημέρας στην ΑΕΛ φαίνεται ξεκάθαρα πως απομένουν μόνο διαδικαστικά και νομικά ζητήματα για να περάσει στα χέρια τους. Ο Κώστας Πηλαδάκης ταξίδεψε στην Λάρισα το Σάββατο 12 Μαϊου και είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους της ομάδας των "έντεκα" που θέλουν να "λύσουν" το θέμα με την δημιουργία εταιρείας λαϊκής βάσης και η ΑΕΛ να περάσει στα χέρια του κόσμου της.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ "11"

Μετά την χθεσινή μας συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 Κώστα Πηλαδάκη, διαπιστώθηκαν σημεία σύγκλισης σε πολλά θέματα σχετικά με το μέλλον της ΑΕΛ. Επειδή, όμως, τα χρονικά περιθώρια είναι στενά και οι υποχρεώσεις της ομάδας συγκεκριμένες και άμεσες, ορίστηκε νέα συνάντηση εντός ολίγων ημερών ώστε να οριστικοποιηθούν διαδικαστικά και νομικά ζητήματα.

Με τιμή

Η ομάδα εργασίας

.

Last modified onΚυριακή, 13 Μάιος 2012 23:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep