Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Λυπάμαι για όσα έγιναν»

Ο Μιχάλης Ζιώγας μίλησε για την αδικία της ΑΕΛ, αλλά και για τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν. Ο Μιχάλης Ζιώγας μίλησε για την αδικία της ΑΕΛ, αλλά και για τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν.

 

Ο Μιχάλης Ζιώγας μίλησε για ακόμη ένα ματς που αδικήθηκε η ομάδα του.

Ο Μιχάλης Ζιώγας είπε πως για μια φορά ακόμη η ΑΕΛ αδικήθηκε, τόνισε πως είδε τον Κώστα Πηλαδάκη το Σάββατο, αλλά δεν συζήτησαν για την παραμονή του στην ομάδα αφού υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα.
«Θέλαμε σήμερα να συνεχίσουμε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων. Είχαμε πει στο ξενοδοχείο πως αν θα κινδυνεύαμε από αυτή την ομάδα θα ήταν μόνο από στημένη φάση. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου ότι είναι καλύτεροι και ότι δεν έχουμε απειληθεί αλλά θέλει προσοχή στα στημένα. Επίσης τους είπα ότι πρέπει να σιγουρέψουμε το αποτέλεσμα γιατί παίρνοντας σήμερα ένα βαθμό θα είχαμε εξασφαλίσει την παραμονή μας. Μπορεί να ακούγεται κάπως, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Θέλαμε έναν βαθμό. Λυπάμαι για αυτά που έγιναν στο τέλος. Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία αλλά για μια ακόμη φορά αδίκησε την ομάδα μου. Χρειάζεται από δω και πέρα μεγάλη προσπάθεια, να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο και να διορθώσουμε τα λάθη ενόψει Θρασύβουλου.»

Σε ερώτηση για το αν μίλησε με τον Κώστα Πηλαδάκη που χθες ήταν στη Λάρισα αλλά και για τον μέλλον του ως προπονητής της ΑΕΛ απάντησε:
«Φυσικά και μίλησα μαζί του. Δεν μίλησα μόνο για αυτό το θέμα. Υπάρχουν θέματα πολύ πιο σοβαρά. Είναι και αυτό ένα θέμα αλλά δεν ξέρω. Καλύτερα να ρωτήσετε τον ίδιο. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας πω τι συζητήσαμε εφόσον η διοίκηση δεν έχει τοποθετηθεί.»

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep