Η επιστροφή του… ασώτου!

Ο Κενάν Μπαργκάν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη μετά από σχεδόν δύο μήνες

Οι απουσίες που καλείται να διαχειριστεί ο Νίκος Κωστένογλου, ενόψει της αναμέτρησης με τον Αχαρναϊκό, είναι πολλές, όμως μέσα στα πολλά… κακά μαντάτα της εβδομάδας, υπήρξε και μία… νότα αισιοδοξίας. Αυτή δεν ήταν άλλη από την επιστροφή του Κενάν Μπαργκάν, στην αποστολή της ομάδας.

Ο 28χρονος εξτρέμ των «κιτρινόμαυρων» είχε… ραντεβού με την ατυχία στις 19 Μαρτίου, καθώς τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Καλλονή, με την διάγνωση να δείχνει μερική ρήξη συνδέσμων. Ο τραυματισμός αυτός τον κράτησε στα «πιτς» για σχεδόν δύο μήνες, με τους ιθύνοντες της ομάδας να έχουν βάλει ως στόχο την επιστροφή του στο παιχνίδι της 14ης Μαΐου, απέναντι στον ΟΦΗ.

Ο στόχος αυτός, όπως όλα δείχνουν, θα επιτευχθεί, καθώς ο Μπαργκάν επέστρεψε στις υποχρεώσεις της ομάδας, μία εβδομάδα νωρίτερα. Ο Κωστένογλου τον πήρε μαζί του για το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό, ώστε να αρχίσει να… μυρίζει και πάλι χορτάρι και, γιατί όχι, ακόμα και να του δώσει λίγα πολύτιμα λεπτά συμμετοχής, ενόψει του κρίσιμου αγώνα που ακολουθεί, στο «Γεντί Κουλέ».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 07 Μάιος 2017 12:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep