Με 17 κόντρα στον Αχαρναϊκό

Η αποστολή του Άρη για την κυριακάτικη (07/05) αναμέτρηση στο «Κλ. Βικελίδης».

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για την κυριακάτικη (07/05) εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Αχαρναϊκό για την 29η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε την αποστολή των «κίτρινων», στην οποία βρίσκονται 17 παίκτες. Οι «εκλεκτοί» είναι συγκεκριμένα οι Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Μπαργκάν, Καράμπελας, Ντούνης, Καπνίδης, Παυλίδης, Χαριτωνίδης και Ντόγος.

Εκτός πλάνων έμειναν οι τιμωρημένοι Ταυλαρίδης, Τζανακάκης, Μπούρμπος, αλλά και οι τραυματίες Τσουμάνης και Ανάκογλου.

Παράλληλα η ΠΑΕ υπενθυμίζει με ανακοίνωσή της ότι τα εισιτήρια του ματς κοστίζουν από 5 έως και 40 ευρώ. Αναλυτικά: Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθυμίζει ότι τα εισιτήρια του παιχνιδιού με την αθηναϊκή ομάδα κοστίζουν 5 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3, 10 ευρώ στη θύρα 9, 20 ευρώ στη Θύρα 7 (επισήμων) και 40 ευρώ στα VIP.
H διάθεσή τους θα ξεκινήσει αύριο, Κυριακή, από τα εκδοτήρια του γηπέδου, επί των οδών Παπαναστασίου και Αλκμήνης, από τις 13:30, ενώ διατίθενται και ηλεκτρονικά, μέσω της Viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisitiria-agonon-16-17/)».

Last modified onΣάββατο, 06 Μάιος 2017 13:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep