«Η Ελευσίνα δεν χρωστά πουθενά»

Ο Γιώργος Βαζάκας θεωρεί ότι στο τέλος ο Πανελευσινιακός θα δικαιωθεί.

Υγιή ομάδα χαρακτήρισε ο Γιώργος Βαζάκας τον Πανελευσινιακό και μετά τη νίκη (3-1) σε βάρος της Καλλονής εξέφρασε την πίστη του ότι στο τέλος θα δικαιωθεί η προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία. Αρχικά δήλωσε:

«Ένα μεγάλο αποτέλεσμα στην προσπάθεια για τη σωτηρία. Οι ποδοσφαιριστές μου έπαιξαν όπως έπρεπε και δικαιώθηκαν. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Έχουμε ακόμα έξι παιχνίδια. Είναι ένας μαραθώριος για να πετύχουμε το θαύμα. Θα παλέψουμε και νομίζω ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε. Η Ελευσίνα δεν χρωστάει πουθενά. Οι αδερφοί Δημόπουλοι δεν ανοίχτηκαν πολύ. Δεν χρωστούν σε ΙΚΑ, Εφορία, ποδοσφαιριστές, άρα γιατί να μη μείνει στην κατηγορία; Είναι μια ομάδα που στήθηκε με υγιή τρόπο».

Σε ό,τι αφορά στην προηγούμενη ομάδα του, την Καλλονή ανέφερε:

«Πληρώνει παλιές αμαρτίες. Αυτό είναι το μεγάλο της πρόβλημα. Είχαν πάρει υπόσχεση ότι θα πάρουν λεφτά από τη Super League, αλλά δεν τα πήραν. Έχει πολλές προσφυγές, όμως υπάρχουν ταλέντα που το καλοκαίρι θα πάνε σε ομάδες Super League. Με την κρίση και όπως οργανώθηκε το πρωτάθλημα, θα μείνουν όσοι είναι καλά οικονομικά».

Ο Λεωνίδας Κασνέτση είπε από την πλευρά των ποδοσφαιριστών:

«Δίνουμε τον αγώνα μας για να ανατρέψουμε την κατάσταση και πήραμε μία μεγάλη νίκη. Το κάναμε πέρυσι και νομίζω ότι θα δικαιωθούμε και φέτος».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 02 Μάιος 2017 01:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep