Η ευκαιρία του

Η αποστολή του Πανελευσινιακού για το εκτός έδρας ματς με την Καλλονή.

Ζωντανός στη μάχη της παραμονής θέλει να διατηρηθεί ο Πανελευσινιακός. Η ομάδα της δυτικής Αττικής δεν έχει πανηγυρίσει εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά καλείται να κάνει... σεφτέ τη Δευτέρα (01/05, 16:00) στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης και να επαναφέρει τη διαφορά από τις θέσεις σωτηρίας στους τέσσερις πόντους. Το ηθικό είναι αναπτετωμένο λόγω της συγκομιδής των 10 πόντων στα πέντε τελευταία ματς και οι «σταχυοφόροι» καλούνται να βάλουν φωτιά στην ουρά και να υποχρεώσουν την ΑΕΛ Καλλονής σε ήττα.

Οι «κυανόλευκοι» αναχώρησαν το βράδυ ακτοπλοϊκώς από τον Πειραιά και στην αποστολή δεν μπήκαν οι τιμωρημένοι Αρναούτογλου, Τσούπρος, ο τραυματίας Νίασον και οι Ακούζιε, Κοτσόκολος. Αντίθετα, μεταξύ των επιλογών του Γιώργου Βαζάκα βρίσκεται ο Παρασκευάς Παλιάτσιος.

Η αποστολή: Γκόμες, Μακρυωνίτης, Σιλιγαρδάκης, Κρισμάρεβιτς, Πρίντεμπς, Σταματάκης, Τσίγκρος, Κολόκας, Γραικός, Παλαιολόγος, Δημόπουλος, Κωνσταντινίδης, Κασνέτση, Καμπούρης, Ζέλιος, Κορομηλάς, Μουστάκης, Αγγελούδης, Κωστόπουλος, Παλιάτσιος.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 30 Απρίλιος 2017 22:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep