Έγραψαν ιστορία Βασιλόγιαννης Μπουλούλης

Αξέχαστη θα μείνει η νίκη επί του Πανσερραϊκού, για τους δύο παίκτες της Λαμίας

Το παιχνίδι της Λαμίας με τον Πανσερραϊκό (3-1) θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην μνήμη του Ανδρέα Βασιλόγιαννη, καθώς ο άσος των γηπεδούχων, με την ασίστ που έβγαλε στο 3ο γκολ της ομάδας του (σκόρερ ο Καραγιάννης), έφτασε σε... double – double (για να χρησιμοποιήσουμε έναν άκρως μπασκετικό όρο), γιορτάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την 100η συμμετοχή του στην κατηγορία.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος μέσος, με την μπαλιά «πάρε – βάλε» προς τον συμπαίκτη του, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, έφτασε τις 10 ασίστ, ενώ έχει ήδη και 12 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα. Να σημειωθεί επίσης πως αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από επτά ολόκληρα χρόνια, που παίκτης της Football League φτάνει σε «double – double», καθώς τελευταίος ήταν ο Σουμπίνιο, που την περίοδο 2009-10 είχε 13 γκολ και 10 ασίστ, με την φανέλα του Εθνικού Πειραιά.

Το νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στον Πανσερραϊκό απέκτησε ξεχωριστή σημασία και για τον Κώστα Μπουλούλη, τον σκόρερ του πρώτου τέρματος των γηπεδούχων. Και αυτό γιατί ο 23χρονος χαφ βρήκε δίκτυα για πρώτη φορά μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια.  Τελευταία φορά που ο Μπουλούλης είχε σκοράρει, ήταν την περίοδο 2012-13 και συγκεκριμένα στις 22 Μαΐου, όταν, αγωνιζόμενος με την φανέλα του Φωκικού, είχε σκοράρει, με απευθείας κτύπημα φάουλ, στην ήττα της ομάδας του από την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο» με 2-1, και πάλι για το πρωτάθλημα της Football League.

Πηγή: soccerbase.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 23 Απρίλιος 2017 14:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep