Παραμένει «κάστρο»

Η Λαμία εξακολουθεί να έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Football League.

Την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League εξακολουθεί να διαθέτει η Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας, που επικράτησε με 3-1 του Πανσερραϊκού το Σάββατο (22/04) για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος και πανηγύρισε την 13η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στο γήπεδό της, δέχθηκε από τον Τσελεπίδη των Σερραίων το τέταρτο γκολ εντός έδρας, το οποίο ήταν παράλληλα και το ένατο στο σύνολο.

Ένα γκολ παραπάνω στο γήπεδό τους έχουν δεχθεί αντίστοιχα οι Άρης, ΟΦΗ και ΑΟ Τρίκαλα, ενώ συνολικά τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος έχει ο Απόλλων Σμύρνης με 12 τέρματα παθητικό.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η Λαμία τα τελευταία χρόνια μπορεί να υπερηφανεύεται για το «κάστρο» της, αφού την περσινή σεζόν είχε δεχθεί 7 τέρματα (2η καλύτερη άμυνα), έχοντας 11 νίκες, 5 ισοπαλίες και 1 ήττα, ενώ και στην κανονική διάρκεια της σεζόν 2014-15 είχε χάσει μόλις σε 1 παιχνίδι, έχοντας επίσης 8 νίκες και 3 ισοπαλίες. Τη σεζόν 2013-14, όταν και αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική, τερμάτισε στην 1η θέση του πίνακα με 11 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα εντός έδρας (13 γκολ παθητικό).

Last modified onΚυριακή, 23 Απρίλιος 2017 11:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep