«Μας έλειψε η ουσία»

Στο ματς με τον Αιγινιακό έστρεψε το βλέμμα ο Γιάννης Μάγγος.

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη (2-0) του Απόλλωνα ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Γιάννης Μάγγος. Στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Ένα ματς με δύο ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους. Έναν Απόλλωνα που έχει στόχο να βγει στην κατηγορία και εμάς που παλεύουμε για τη σωτηρία μας. Θεωρώ ότι δίκαια κέρδισε ο Απόλλων βάσει εικόνας, βάσει κατοχής, αλλά σε ορισμένές στιγμές δεν είχαμε ουσία, ενώ μπορούσαμε να κλέψουμε κάτι.

Μίλησα με τα παιδιά όλη την εβδομάδα ώστε να βρούμε στη μεσαία γραμμή κενούς χώρους και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Ως ένα σημείο το καταφέραμε, αλλά όταν έχεις απέναντί σου έναν αντίπαλο που το δείχνει κάθε αγωνιστική, δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια. Και όταν έχεις δύο, τρεις ευκαιρίες και δεν πετυχαίνεις κάποιο τέρμα είναι δύσκολο.

Τελειώνει για μας και κοιτάμε το παιχνίδι με τον Αιγινιακό. Εφόσον το κερδίσουμε θα έχουμε μια βαθμολογική ανάσα και θα κοιτάξουμε το μέλλον καλύτερα. Εύχομαι στον Απόλλωνα ό,τι καλύτερο και να υλοποιήσει τους στόχους του. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Ήταν άψογη και έτσι πρέπει να γίνεται σε όλες τις έδρες».

Last modified onΣάββατο, 18 Μάρτιος 2017 18:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep