«Αντάξιοι του ονόματος»

Ο Γιάννης Μάγγος μίλησε για τη δίκαιη νίκη του Απόλλωνα και θυμήθηκε το μπαράζ με την Ηλιούπολη.

Ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του παρά την ήττα (2-0) από τον Απόλλωνα Σμύρνης δήλωσε ο Γιάννης Μάγγος. Ο τεχνικός της Αναγέννησης στάθηκε στο γεγονός ότι η ΑΣΑ έπαιξε ορθολογικό ποδόσφαιρο, ενώ ευχαρίστησε τους οπαδούς για τη συμπαράσταση και θυμήθηκε το μπαράζ ανόδου με την Ηλιούπολη πριν από εννέα χρόνια.

Αναλυτικά είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Από την πρώτη μέρα προσπαθούμε να παίξουμε ορθολογικό ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο ελκυστικό για τον κόσμο, ώστε να ξαναέρθει στο γήπεδο. Είχαμε απέναντί μας μια ομάδα δυνατή που θέλει να βγει στην κατηγορία και το έδειξε. Δίκαια κέρδισε, αλλά θεωρώ ότι φανήκαμε αντάξιοι του ονόματός μας. Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, ποτέ με σκοπιμότητες, γιατί χρειάζεται την ομορφιά και το θέαμα που είχε παλιά και έχει χάσει την αίγλη της η Β' Εθνική».

Για τη συμπαράσταση του κόσμου στη Ριζούπολη:

«Ο κόσμος είναι η δύναμή μας. Ειδικά σε αυτό το γήπεδο είχα την τύχη και την τιμή να πάρουμε το 2008 την άνοδο στη Β' Εθνική στα μπαράζ και χωρίς τον κόσμο δεν θα το πετυχαίναμε. Γι' αυτό πρέπει πάντα να τους δίνουμε συγχαρητήρια που έρχονται κοντά και μας βοηθούν. Να ξέρουν ότι τους θέλουμε κοντά μας και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα».

Για το σερί δύσκολων εκτός έδρας αγώνων και την επιθετική δυστοκία:

«Ξέρουμε τι ομάδα έχουμε, αλλά όταν έχεις αντιπάλους της δυναμικότητας Απόλλωνα, ΟΦΗ, Τρικάλων, Άρη, θα σου κάνουν ευκαιρίες. Στον Άρη είχαμε δοκάρι... Αν σε εκτός έδρας ματς έχεις τρεις, τέσσερις κλασικές ευκαιρίες και δεν πετύχεις τέρμα, σίγουρα, δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι παραπάνω. Θεωρώ ότι είμαστε μία πολύ καλοδουλεμένη ομάδα όπως δείχνει το γήπεδο. Συνεχίζουμε, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να νικήσουμε για να είμαστε πιο άνετοι στη συνέχεια».

Last modified onΣάββατο, 18 Μάρτιος 2017 17:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep