«Έπαιξε ρόλο ο διαιτητής»

Ο Αγροτικός Αστέρας εκνευρίστηκε από τα σφυρίγματα των διαιτητών, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Γκότοβος.

Στον παράγοντα διαιτησία στάθηκε ο αμυντικός του Αγροτικού Αστέρα, Βαγγέλης Γκότοβος μετά το 1-1 με τον Άρη. Όπως είπε, τα διαρκή σφυρίγματα εκνεύρισαν την ομάδα του. Αναλυτικά είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θα ήθελα να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο να χειροκροτήσει αυτή την προσπάθεια και να τη στηρίξει. Θεωρώ ότι με την απόδοση που είχαμε, αδικήσαμε λίγο τον εαυτό μας. Παρασυρθήκαμε λίγο στο ότι ήταν ένα… τοπικό ντέρμπι. Βελτιώσαμε την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, δεχθήκαμε ένα τυχερό γκολ και, σίγουρα, δικαιούμασταν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Γενικά υπήρχε μια νευρικότητα από την ομάδα, η οποία προέρχεται από πολλούς παράγοντες. Δεν θέλω να πω πολλά, απλά και ο διαιτητής έπαιξε κάποιο ρόλο μέσα στο παιχνίδι. Φαίνεται κιόλας, τηλεοπτικό ματς είναι... Συνεχίζουμε την προσπάθεια, δείχνουμε ποιοι είμαστε σε κάθε παιχνίδι. Αυτό το λέει, φυσικά, και η βαθμολογική μας θέση. Θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο γίνεται αυτή τη χρονιά, ώστε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται χωρίς να αδικήσουμε τον εαυτό μας».

Ποιος είναι ο τρόπος παιχνιδιού του Άρη που σας παρέσυρε;

«Ο Άρης έκανε δύο ευκαιρίες από κόντρα και έβαλε ένα γκολ πάνω από την τελική γραμμή. Το στυλ παιχνιδιού το δικό μας δεν είναι να παίζουμε με μεγάλες μεταβιβάσεις. Υπήρξε νευρικότητα από την πλευρά μας και παρασυρθήκαμε σε αυτό το στυλ παιχνιδιού το οποίο δεν μας αντιπροσωπεύει. Έχουμε δείξει ποια είναι η ταυτότητα της ομάδας αγωνιστικά.

Υπήρχε μία πίεση, ήταν ένα ντέρμπι. Υπήρχε μία άλλη στρατηγική από την ομάδα του Άρη. Υπήρχε και από τον διαιτητή ένα κλίμα που δημιουργήθηκε σε μας. Όταν έχεις συνέχεια σφυρίγματα αυτό κάπου σε φρενάρει, σε σταματάει στις μονομαχίες, γενικά στην ψυχολογία σου. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε αρκετά».

Last modified onΤετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017 19:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep