«Κατάλαβαν τις δυνατότητές τους»

Οι ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα ζητούν πλέον να είναι κοντά στους πρωτοπόρους σύμφωνα με τον Νίκο Νεντίδη.

Ο τρόπος παιχνιδιού του Άρη δεν επέτρεψε στον Αγροτικό Αστέρα να παίξει ποδόσφαιρο όπως δήλωσε ο Νίκος Νεντίδης. Ωστόσο, ο ίδιος τόνισε ότι οι παίκτες του πλέον ζητούν να είναι κοντά στους πρωτοπόρους, αφού πιστεύουν στις δυνατότητές τους. Αναλυτικά όσα είπε μετά το 1-1 στον Εύοσμο:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την ισοπαλία. Δεν καταφέραμε να κάνουμε ακόμα μία νίκη. Όσον αφορά το παιχνίδι, γνωρίζαμε τον τρόπο ανάπτυξης του Άρη, κάτι που δεν διευκολύνει στο να παίξεις ποδόσφαιρο. Παίζαμε με μεγάλες μεταβιβάσεις, προσπαθούσαμε να πάρουμε δεύτερες πάσες. Το κακό είναι ότι η κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να παίζει με τον τρόπο της. Μας παρέσυρε και μας στο πρώτο ημίχρονο, μας έκανε νευρικούς και μας παρέσυρε σε μεγάλες και βιαστικές μεταβιβάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε με τα παιδιά ότι το στυλ μας δεν είναι αυτό. Θα πρέπει να ηρεμήσουν, να βρουν τρόπο να κρατήσουν τη μπάλα και να προσπαθήσουμε να παίξουμε με τον δικό μας τρόπο. Πράγμα που πιστεύω το κατάφεραν και δημιουργήσαμε καλύτερες προϋποθέσεις για γκολ παρότι δεν έγινε η καθαρή φάση.

Ο Άρης σκόραρε ένα τυχερό γκολ και το καλό είναι ότι εμείς αντιδράσαμε και ισοφαρίσαμε. Εύχομαι στον Άρη καλή συνέχεια. Δεν είναι εύκολο να κάνει πρωταθλητισμό. Θέλει υπομονή. Μακάρι να τα καταφέρει και να είναι στην μεγάλη κατηγορία του χρόνου. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και καταφέραμε και πήραμε έστω αυτόν τον πόντο».

Πόσο εύκολο θα είναι να ξεπεράσετε τον Άρη στη βαθμολογία;

«Ο βαθμός είναι σημαντικός. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε όσο πιο κοντά στους πρωτοπόρους. Είμαστε ικανοποιημένοι εδώ που είμαστε και τα παιδιά κατάλαβαν σήμερα ότι έχουν δυνατότητες και θέλουν να πάμε όσο πιο ψηλά. Τώρα το πού, ανάλογα με τις ευκαιρίες τις δυνατότητες και την ικανότητα που έχουμε νομίζω ότι θα είμαστε κοντά. Το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά πλέον το ζητάνε να είμαστε κοντά. Κατάλαβαν ότι έχουν δυνατότητες και αυτό είναι πολύ ευχάριστο».

Last modified onΤετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017 18:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep