«Να συνεχίσουμε το σερί κόντρα στον Άρη»

Το μήνυμα του Νίκου Νεντίδη ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (15/02) στον Εύοσμο.

Σε ρυθμούς Άρη κινούνται άπαντες στον Αγροτικό Αστέρα. Η ομάδα του Ευόσμου ολοκλήρωσε την Τρίτη (14/02) την μίνι προετοιμασία της για το εξ αναβολής παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής και ο Νίκος Νεντίδης, που ανακοίνωσε την αποστολή, μίλησε για το ματς στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο προπονητής των «σταχυοφόρων» τόνισε ότι ο αγώνας της Τετάρτης (15/02) με τον Άρη δεν διαφέρει από τους υπόλοιπους που έχει δώσει η ομάδα στην έδρα της και πως στόχος είναι να επεκταθεί το νικηφόρο σερί και να γίνει το «οκτώ στα οκτώ».

«Η αυριανή αναμέτρηση για την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα δεν διαφέρει από όλες τις υπόλοιπες που έδωσε στην έδρα της μέχρι τώρα. Το σερί των επτά συνεχόμενων νικών σε ισάριθμους αγώνες θέλουμε να το συνεχίσουμε και αύριο απέναντι σε μια ιστορική και δυνατή ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές μας βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια και με τη βοήθεια του κόσμου μας, θέλουμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του επιθυμητού αποτελέσματος. Στόχος μας είναι να γίνει ένα παιχνίδι μέσα σε αγωνιστικά πλαίσια για να το χαρούν όλοι όσοι θα βρεθούν στην κερκίδα», ήταν τα λόγια του Νεντίδη.

Last modified onΤρίτη, 14 Φεβρουάριος 2017 14:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep