Η 19άδα του Αγροτικού για Άρη

Επέστρεψε στα πλάνα του Νεντίδη ο Έππας, εκτός ο τιμωρημένος Ουνγιαλίδης. Τα εισιτήρια του αγώνα.


Πανέτοιμος για τη δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στον Άρη είναι ο Αγροτικός Αστέρας.

Οι «σταχυοφόροι» ολοκλήρωσαν την Τρίτη (14/02) τη μίνι προετοιμασία τους για το εξ αναβολής παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Football League κόντρα στους «κίτρινους» στον Εύοσμο και μετά το τέλος του προγράμματος ο Νίκος Νεντίδης ανακοίνωσε την αποστολή.

Σε αυτή δεν βρίσκεται ο τιμωρημένος Ουνγιαλίδης, ενώ αντιθέτως στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου επέστρεψε ο Έππας. Επίσης δεν υπολογίζονται οι Γκέκας, Κυριακίδης και Κάμπας. Αναλυτικά η αποστολή: Γιακουμής, Γουναρίδης, Μέρντοβιτς, Φιλίπε, Πάτο, Αργυρίου, Βαφέας, Βουτσιάς, Γκέσιος, Γκότοβος, Έππας, Μπουτζίκος, Κουκόλης, Πάλλας, Δεινόπαπας, Τεγούσης, Θεοδωρίδης, Τριανταφυλλάκος, Τάι.

Οι «σταχυοφόροι» δεν έχουν χάσει στην έδρα τους φέτος, έχοντας επτά νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και απέναντι στον Άρη ελπίζουν να διατηρήσουν το αήττητο σερί τους.

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημέρωσε τους φιλάθλους για τα εισιτήρια της αναμέτρησης. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ενημερώνει το φίλαθλο κοινό για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της εξ’ αναβολής 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League με αντίπαλο τον Άρη στο «Δ. Κοντικάκης» (15/2, 15.00).
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Τα εισιτήρια για τη Θύρα 1 θα κοστίζουν 15 ευρώ και θα διατίθενται αύριο από τις 13.30 έως τις 15.00 από το εκδοτήριο που βρίσκεται στην είσοδο της Θύρας 1 (επί της οδού Διγενή Ακρίτα).
Τα εισιτήρια για τη Θύρα 2 θα κοστίζουν κατόπιν προκήρυξης οικονομικής εγκυκλίου της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος 10 ευρώ και θα διατίθενται από το εκδοτήριο της συγκεκριμένης θύρας (επί της οδού 28ης Οκτωβρίου) από τις 13.30 έως τις 15.00.

Από την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης θα βρίσκεται σε λειτουργία το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης».

Last modified onΤρίτη, 14 Φεβρουάριος 2017 13:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep