«Αν έχουμε την ευκαιρία, γιατί όχι;»

Ο Κώστας Χατζής τόνισε ότι στόχος του Αγροτικού Αστέρα είναι να φτάσει όσο ψηλότερα μπορεί.

Μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Football League ήταν αρχικά ο φετινός στόχος του Αγροτικού Αστέρα, ωστόσο σύμφωνα με τον Κώστα Χατζή, οι «σταχυοφόροι» θα παλέψουν για το κάτι παραπάνω, ακόμα και για την άνοδο, αν τους δοθεί η ευκαιρία.

Ο 31χρονος μέσος της ομάδας του Ευόσμου μίλησε την Τρίτη (24/1) στην «ΕΡΑ Σπορ» για τους στόχους του συλλόγου, την τελευταία νίκη με 3-0 επί της Σπάρτης, αλλά και για το φετινό πρωτάθλημα. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Πως μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να διαχειριστεί τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια;
«Όταν η ομάδα σου έχει κάποιους στόχους προσπαθείς μέσα στο παιχνίδι να τα δώσεις όλα, δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο και έτσι φτάσαμε σε 40 μέρες τα 12 παιχνίδια, κάτι που είναι απίστευτο».

Αυτό μπορεί να δικαιολογήσει την δύσκολη επικράτηση επί της Σπάρτης των πολλών προβλημάτων;
«Ξέρουμε πως η Σπάρτη είναι μία πολύ καλή και σκληρή ομάδα που είχε να χάσει 6 παιχνίδια και όταν παίζεις με μια ομάδα που δεν έχει άγχος, πάντα αυτά τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Καταφέραμε όμως να σκοράρουμε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι ήρθε το 3-0».

Στόχος της ομάδας ποιος είναι; Έχετε συζητήσει το ενδεχόμενο ανόδου ;
«Ο στόχος είναι να φτάσεις όσο πιο ψηλά γίνεται, αν έρθει θα το κυνηγήσουμε. Από την αρχή της χρονιάς όμως στόχος ήταν να κάνουμε μία καλή πορεία, να φτιάξουμε έναν κορμό, ώστε τα επόμενα χρόνια να φτιάξουμε μια αξιόλογη ομάδα, βέβαια αν μας δοθεί η ευκαιρία δεν θα πούμε όχι».

Ποια είναι η φιλοσοφία του φετινού Αγροτικού Αστέρα;
«Στον προπονητή αρέσει πολύ το επιθετικό παιχνίδι και το έχει περάσει στην ομάδα, κάτι που φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο».

Τι είναι αυτό που στιγματίζει την φετινή Football League;
«Βλέπουμε πολλά γκολ στις πρώτες αγωνιστικές, κάτι που δεν έχω ξαναδεί, αλλά γενικά δεν βλέπω πολλές αλλαγές. Όλες οι ομάδες είναι ίδιες πάνω-κάτω πέρα του Άρη και της Λαμίας. Το θέμα είναι το ρόστερ που έχουν οι ομάδες και με τα συνεχόμενα παιχνίδια, πιστεύω 3-4 ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν».

Last modified onΤρίτη, 24 Ιανουάριος 2017 15:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep