«Παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά»

Ο Νίκος Νεντίδης μίλησε για τους στόχους που έχουν θέσει στον Αγροτικό Αστέρα.

Την έβδομη νίκη του συνολικά στο πρωτάθλημα και πέμπτη στον Εύοσμο πήρε την Κυριακή (22/1) ο Αγροτικός Αστέρας, που επικράτησε με 3-0 της Σπάρτης και διατήρησε το αήττητο εντός έδρας.

Ο προπονητής των «σταχυοφόρων», Νίκος Νεντίδης, μίλησε στον Arena FM για το ματς με τους Λάκωνες, ενώ αναφέρθηκε επίσης και στους στόχους που έχουν θέσει στην ομάδα. Μεταξύ άλλων είπε πως οι ιθύνοντες προετοιμάζονται παράλληλα και για την επόμενη χρονιά και επιθυμία όλων είναι να βρεθούν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα μπορέσουν να βοηθήσουν τον Αγροτικό Αστέρα να ανεβάσει τον πήχη.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα παιδιά. Έχουμε κάνει μια καλή ομάδα και το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Σπάρτη γιατί δεν είχαν κανένα άγχος αυτοί. Είναι όμως και καλή ομάδα, είχαν να χάσουν 6 αγώνες. Κάναμε κάποια τακτικά λάθη, όμως στη συνέχεια τα διορθώσαμε. Ακόμα κι αν έπαιρνε προβάδισμα η Σπάρτη θα το γυρίζαμε. Ναι βάζουμε γκολ από στημένες φάσεις γιατί τις δουλεύουμε στις προπονήσεις, και έχουμε και παίκτες που εκτελούν καλά στημένα», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Στόχος είναι να κάνουμε καλή ομάδα να έχει αξιοπρεπή παρουσία. Ο ιδιοκτήτης είναι άνθρωπος ικανός και φιλόδοξος, θέλει η ομάδα να πατήσει φέτος και μετά να δει τι θα κάνει του χρόνου. Μας έχει πει μαζί με τον κύριο Στολτίδη να βρούμε 4-5 παίκτες να ενισχύσουμε την ομάδα. Παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά».

Last modified onΔευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 13:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep