Χωρίς Μπουρσέλη ο ΟΦΗ

Η ομάδα του Ηρακλείου προπονήθηκε τη Δευτέρα (2/1) στο βοηθητικό του Παγκρητίου.

Mε προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (2/1) στο βοηθητικό του Παγκρητίου σταδίου (τα γήπεδα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο έχουν μαζέψει πολύ νερό απο τη συνεχή βροχόπτωση των τελευταίων ημερών), ο ΟΦΗ κορύφωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα, που θα γίνει την Τετάρτη (4/1, 3μμ) στο γήπεδο του Ευόσμου.

Ο τραυματίας Αντώνης Μπουρσέλης, είναι το μοναδικό πρόβλημα για το παιχνίδι, καθώς ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Ο Μανώλης Μπολάκης που είχε προσβληθεί απο ίωση, συμμετείχε στο καννικό πρόγραμμα. Η ομάδα του Ηρακλείου θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα, με προπόνηση που θα γίνει -καιρού επιτρέποντος- την Τρίτη (3/1) το πρωί (11 πμ) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Στις 6 το απόγευμα της Τρίτης (3/1) η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη θα γευματίσει στο ξενοδοχείο Galaxy και απο εκεί θα μεταβεί στο αεροδρόμιο για να πετάξει με απευθείας πτήση για την Θεσσαλονίκη. Η αποστολή θα επιστρέψει και πάλι αεροπορικώς την Τετάρτη (4/1) το βράδυ στο Ηράκλειο, μετά το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα.

Last modified onΔευτέρα, 02 Ιανουάριος 2017 18:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep