Ξέρει τη συνταγή ανόδου

Η προηγούμενη εμπειρία του ΟΦΗ στη Football League, του έχει διδάξει τον τρόπο για την άνοδο…

Η επιστροφή στη Super League είναι ο στόχος που έχουν θέσει στον ΟΦΗ από την αρχή της σεζόν και είναι αποφασισμένοι να τον πετύχουν. Μετά από επτά αγωνιστικές, οι Κρητικοί βρίσκονται στο -5 από την κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο δεν απογοητεύονται.

Γνωρίζουν καλά πως απομένουν ακόμα 27 αγωνιστικές για να πετύχουν τον στόχο τους και τώρα έχουν την ευκαιρία να κάνουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ και να μπουν στο 2017 πιο δυναμικά.

Εξάλλου, γνωρίζουν πως στο τέλος κρίνονται όλα. Τις προηγούμενες δύο φορές που ο ΟΦΗ αγωνίστηκε στη Football League είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Το 2009-10 έχασε την άνοδο στη Super League την τελευταία στιγμή, στα πλέι οφ. Ωστόσο την επόμενη χρονιά, σε μια διαδικασία των πλέι οφ που διεξήχθη από τα μέσα Ιουλίου ως τις αρχές Αυγούστου, κατάφερε να διατηρήσει την σοβαρότητά του ως το τέλος και να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια.

Φέτος, η διοίκηση του ΟΦΗ είναι πιο ώριμη και πιο έμπειρη, μετά και την εμπειρία της Γ’ Εθνικής. Γνωρίζει καλά τις δυσκολίες του πρωταθλήματος και τον μαραθώνιο που έχουν μπροστά οι ποδοσφαιριστές. Τις μέχρι τώρα… γκέλες, οι Κρητικοί τις διαχειρίστηκαν με ψυχραιμία και χωρίς πανικό.

Σημαντικό ρόλο παίζει και η δυναμική στήριξη των οπαδών, που φρόντισαν να βρίσκονται κοντά στην ομάδα και στα αρνητικά αποτελέσματα. Η ενότητα και το οικογενειακό κλίμα, σε συνδυασμό με την ποιότητα του ρόστερ, αλλά και την καθοδήγηση από τον Νίκο Νιόπλια εγγυώνται την επιτυχία.

Γι’ αυτό όλοι στον ΟΦΗ ελπίζουν το 2017 να τους φέρει την άνοδο στη Super League για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που αξίζει να αγωνίζεται.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep