«Κίνητρο στους παίκτες»

Ικανοποίηση στον Αγροτικό Αστέρα από τη νίκη επί της Νάουσας – Ανησυχία για την έναρξη της Football League

Θετικά συμπεράσματα έβγαλαν στον Αγροτικό Αστέρα από τη φιλική επικράτηση επί της Νάουσας με 3-0, ωστόσο προκαλεί προβληματισμό η καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος. Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης ο συνεργάτης του Νίκου Νεντίδη, Θάνος Χατζηαθανασίου σχολίασε:

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο το οποίες περιλάμβανε ωραίες ενέργειες αλλά και πάσες. Φτάσαμε πολλές φορές μπροστά στην αντίπαλη εστία και ήταν ο πρώτος αγώνας που είχαμε αυτή την εικόνα μπροστά στο τέρμα του αντιπάλου. Δεν είχαμε όμως τις σωστές τοποθετήσεις για να τελειώσουμε τις ενέργειες που δημιουργούσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά αλλά με τις αλλαγές η ομάδα μας πήρε την ώθηση και όταν βρήκαμε το ρυθμό πετύχαμε κι άλλα τέρματα.

Είναι θετικό ότι σκοράραμε τρία γκολ και είναι θετικό ότι κερδίσαμε διότι στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να παγιώνονται κάποιες καταστάσεις. Μελανό σημείο είναι η καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος γιατί βγάζει τις ομάδες που ξεκίνησαν κανονικά την προετοιμασία τους εκτός ρυθμού. Εμείς κάθε μέρα πρέπει να δίνουμε κίνητρο στους ποδοσφαιριστές μας για να είναι ανταγωνιστικοί».

Από εκεί και πέρα, ρεπό έδωσε την Κυριακή στους παίκτες του ο Νεντίδης, ενώ τη Δευτέρα (26/9) θα ακολουθήσουν μόνο πρόγραμμα γυμναστηρίου και όχι προπόνησης στο «Δ. Κοντικάκης». Η επιστροφή τους και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep