Εύκολα τη Νάουσα ο Αγροτικός

Ο Αγροτικός Αστέρας νίκησε 3-0 στο «Δ. Κοντικάκης» τη Νάουσα.

Νικηφόρο το φιλικό του Αγροτικού Αστέρα με τη Νάουσα, στο «Δ. Κοντικάκης». Η ομάδα του Ευόσμου ήταν καλύτερη και έφτασε δίκαια στην επικράτησε με 3-0. Το 1-0 έγινε στο 25ο λεπτό όταν ο Φελίπε εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Πάλλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με σουτ άνοιξε το σκορ.

Το 2-0 πραγματοποιήθηκε στο 80ό λεπτό όταν ο Γκέσιος γύρισε τη μπάλα μέσα στην περιοχή της Νάουσας και ο Γκέκας με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα. Το 3-0 διαμόρφωσε στο 82ο λεπτό ο Θεοδωρίδης μετά από πάσα του Γκέκα. Δοκάρι είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 68ο λεπτό σε σουτ του Κωτσόπουλου μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Τραυματίας αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ο Ουνγιαλίδης καθώς δέχτηκε χτύπημα στο γόνατο.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γουναρίδης, Αργυρίου, Γκότοβος, Ουνγιαλίδης, Κουκόλης, Τεγούσης, Χατζής, Τριανταφυλλάκος, Phelippe, Πάλλας, Pato. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Γιακουμής, Μπουτζίκος, Θεοδωρίδης, Γκέσιος, Παπαδημητρίου, Γκέκας.

ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, Αγγελίδης, Βλαχοδήμος, Μπρέγκου, Νίκου, Ζούρκος, Ντινόπουλος, Καπετάνος, Γιαννόπουλος, Κωτσόπουλος, Τούφας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κοντογουλίδης, Δίντσης, Χατζόπουλος, Περηφανόπουλος, Αλεξανδρής, Μπιγκάνος, Τόσιος, Λαφάρας, Παντζαρτζίδης.

Last modified onΣάββατο, 24 Σεπτέμβριος 2016 19:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep