Πήρε Ξαβιέ Φελίπε ο Αγροτικός

Ο Αγροτικός Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού από την Αργεντινή Τζόναταν Ξαβιέ Φιλίπε. Ο Αγροτικός Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού από την Αργεντινή Τζόναταν Ξαβιέ Φιλίπε.

Την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού από την Αργεντινή Τζόναθαν Ξαβιέ Φελίπε ανακοίνωσε η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα.

Η ενίσχυση της ομάδας του Εύοσμου συνεχίζεται και λίγο πριν την πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν ανακοινώθηκε η απόκτηση του επιθετικού Τζόναθαν Ξαβιέ Φελίπε. Ο 28χρονος επιθετικός περνά για πρώτη φορά τον Ατλαντικό για να δοκιμάσει την τύχη του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ενώ έχει θητεία σε πολλές ομάδες της Αργεντινής με κυριότερη την Μπόκα Τζούνιορς. Τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε στην Αλιάνσα του Ελ Σαλβαδόρ και σε 22 αγώνες σημείωσε 6 γκολ την σεζόν 2015-16, ενώ την προηγούμενη σε 19 αγώνες είχε βρει 10 φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του Τζόναταν Ξαβιέ Φιλίππε. Ο γεννημένος στις 24 Ιανουαρίου 1988 Αργεντινός σέντερ φορ Τζόναταν Ξαβιέ Φιλίππε αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αγροτικού Αστέρα 1932. Έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Μπόκα Τζούνιορς, Φεροκαρίλ, Κίλμες, Μπράουν Αντρογέ, Κριένς, Αμέρικα Κάλι, Σπορτίβο Λουκένο ενω τελευταία του ομάδα ήταν η Αλιάνζα. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα.

 

Last modified onΔευτέρα, 25 Ιούλιος 2016 21:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep