«Όσο το δυνατόν ψηλότερα»

Κίνητρο για να αναλάβει τον Αγροτικό Αστέρα αποτέλεσε για τον Νίκο Νεντίδη η οργάνωση και η φιλοδοξία του συλλόγου

Στην σωστή οργάνωση του Αγροτικού Αστέρα και τη σταθερότητα στη διοίκηση στάθηκε ο Νίκος Νεντίδης, τονίζοντας πως στόχος φέτος είναι «να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα τη χαίρονται όλοι». Ο 50χρονος τεχνικός μίλησε στο Metropolis 95,5 για τη νέα σεζόν των «σταχυοφόρων», αλλά και την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Νεντίδη:

Για τους στόχους του Αγροτικού Αστέρα: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα, που να τη χαιρόμαστε όλοι. Οι παίκτες, ο ιδιοκτήτης, αλλά και ο φίλαθλος κόσμος. Θέλουμε να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Για το πρωτάθλημα της Football League: «Κατά κάποιον τρόπο επιστρέφω στα πάτρια εδάφη, γιατί πέρασα από τον Αγροτικό ως παίκτης. Δεν έχω περάσει ποτέ από τη Football League, αλλά οι πληροφορίες μου λένε ότι είναι ιδιαίτερο πρωτάθλημα. Όταν δημιουργείς μια ομάδα, το πρώτο που σκέφτεσαι είναι να υπάρχει αυτοπεποίθηση και ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες προσαρμόζεσαι».

Για τη Super League: «Τα τελευταία χρόνια το επίπεδο έχει χαμηλώσει. Η διαφορά έχει μεγαλώσει. Είναι μια ευκαιρία για νέα παιδιά, αλλά και για τις ομάδες. Είναι ευκαιρία να δημιουργηθούν υγιή σύνολο, γιατί σε άλλες χρονιές δεν θα έπαιζαν νέα παιδιά. Στη δικιά μου εποχή δεν δίνονταν ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Είναι ευκαιρία να σκεφτούν πιο λογικά οι παράγοντες για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον».

Για τη σημερινή πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν: «Στις 6 είναι η σημερινή πρώτη. Αποτελεί κίνητρο για όποιον θέλει να δουλέψει ο Αγροτικός Αστέρας, γιατί είναι από τις λίγες ομάδες που έχουν την οργάνωση, τη φιλοδοξία και τις υποδομές που δημιουργούν για το μέλλον. Αυτό αποτέλεσε κίνητρο για εμένα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep