Απάντηση Ζακύνθου στον ΑΟΧ

Για άστοχες συγκρίσεις και... λευκό φύλλο αγώνα έκανε λόγο η Ζάκυνθος, η οποία απάντησε στον ΑΟ Χανιά.

Ο Ηρακλής Νύκταρης υποστήριξε το μεσημέρι της Δευτέρας (28/03) ότι καθυστέρησε λόγω οφειλών στους διαιτητές και ο αγώνας Ζάκυνθος - Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά εκεί ο διαιτητής δεν το ματαίωσε. Μάλιστα, από πλευράς ΠΑΕ ο Χάρης Γεωργακάκης σε συνέντευξή του φέρεται να τόνισε ότι το ματς στο νησί του Ιονίου καθυστέρησε... 40 λεπτά! Η ΠΑΕ Ζάκυνθος, όπως ήταν επόμενο, απάντησε με ανακοίνωσή της και έκανε λόγο για άστοχες συγκρίσεις και... λευκό φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ανέφερε:

«Κατανοούμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα των Χανίων και συμπαραστεκόμαστε απόλυτα, μιας και στη θέση τους θα μπορούσε να βρεθεί ο οποιοσδήποτε, ακόμη και εμείς. Όμως οι συγκρίσεις που γίνονται είναι άστοχες για τον πολύ απλό λόγο ότι το δικό μας παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας ουδέποτε καθυστέρησε να ξεκινήσει.

Του λόγου το αληθές αποτελεί το ολόλευκο φύλλο αγώνος και μην ξεχνάμε ότι το δικό μας παιχνίδι ήταν ορισμένο να ξεκινήσει στις 15.30 και όχι στις 15.00 όπως το Χανιά- Κέρκυρα.

Ο καθένας λοιπόν, να κοιτάει την ομάδα του. Εμείς κάνουμε ένα τίμιο αγώνα για την σωτηρία μας με ατελείωτα, δισεπίλυτα προβλήματα χωρίς καμιά ιδιαίτερη βοήθεια. Ούτε από τη Φούτμπολ Λιγκ και φυσικά ούτε από τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Κοντονή, ο οποίος τηρεί και καλά κάνει τις αποστάσεις από την ομάδα μας, λόγω της θέσης που έχει αναλάβει.

Το γήπεδό μας παραμένει παρά τα 9 χρόνια σε επαγγελματικές κατηγορίες, χωρίς σκέπαστρο, προβολείς και βοηθητικό! Πράγμα που μειώνει κατά πολύ τις εισπράξεις μας και από τηλεοπτικά έσοδα αλλά και την προσέλευση περισσοτέρων φιλάθλων.

Καλό λοιπόν θα είναι, ορισμένες ιστοσελίδες πανελλήνιας απήχησης αλλά και κρατικοί ραδιοσταθμοί, πριν γράψουν ή αναφέρουν οτιδήποτε δημοσίως, να διασταυρώνουν πρώτα όπως οφείλουν τα γεγονότα. Είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν ότι τα δύο παιχνίδια μεταξύ τους, είχαν άλλη ώρα έναρξης και να λέγονται-γράφονται τόσες ανακρίβειες;

Εκ του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ζάκυνθος»

Last modified onΔευτέρα, 28 Μάρτιος 2016 21:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep