Η έδρα δίνει… παραμονή

Με καλή εντός έδρας συγκομιδή, η Ζάκυνθος αγκαλιάζει την παραμονή της στην κατηγορία

Μακριά από το νησί της η Ζάκυνθος δεν μπορεί να πάρει εύκολα αποτέλεσμα, ωστόσο φροντίζει στο σπίτι της να μαζεύει τους βαθμούς. Και αυτοί ίσως αποδειχτούν αρκετοί για να της ανανεώσουν την συμμετοχή στη Football League για μια ακόμη χρονιά.

Οι «κυανοκίτρινοι» έχουν συγκεντρώσει 22 βαθμούς στην έδρα τους, σε 12 αγώνες, μετρώντας 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες. Μακριά από τη Ζάκυνθο, η πραγματική συγκομιδή είναι μόλις δύο ισοπαλίες, αλλά προσμετρούνται και τα δύο ξεκούραστα «τρίποντα» από Εργοτέλη και Ολυμπιακό Βόλου. Παρόλα αυτά, οι 30 βαθμοί απομάκρυναν σημαντικά την ομάδα του Ιονίου από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στις επόμενες εννέα αγωνιστικές, οι παίκτες του Βάνια Ραντίνοβιτς θα δώσουν πέντε παιχνίδια στην έδρα τους, ένα εκ των οποίων είναι με τον Πανελευσινιακό, όπου θα έχουν την ευκαιρία με νίκη να τον κρατήσουν σε απόσταση ασφαλείας. Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι είναι κόντρα στον Εργοτέλη, οπότε ακόμα τρεις βαθμοί θα μπουν στο σακούλι της Ζακύνθου, η οποία μπορεί να εξασφαλίσει την παραμονή της χωρίς να έχει πανηγυρίσει πραγματική νίκη εκτός έδρας!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep