Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Μια εβδομάδα εκτός ο Γκονζάλες

Μια εβδομάδα εκτός δράσης θα μείνει ο Τόνι Γκονζάλες της ΑΕΛ λόγω προβλήματος στον έσω πλάγιο. Μια εβδομάδα εκτός δράσης θα μείνει ο Τόνι Γκονζάλες της ΑΕΛ λόγω προβλήματος στον έσω πλάγιο.

Πρόβλημα στον έσω πλάγιο για τον Ισπανό μέσο της ΑΕΛ. 

Ο Τόνι Γκονζάλες αποχώρησε στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ηρακλή Ψαχνών και η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΛ είναι πως οι ενοχλήσεις που ένιωσε στον έσω πλάγιο θα τον κρατήσουν εκτός προπονήσεων για μια εβδομάδα. Ο 30χρονος Ισπανός μέσος έχει ταλαιπωρηθεί αυτή τη σεζόν αρκετά από τραυματισμούς που τον έχουν κρατήσει εκτός δράσης και η αρχή έγινε από τα φιλικά ματς της ΑΕΛ. Στις 4 Σεπτεμβρίου 2011 στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο υπέστη διάστρεμμα, ενώ στις 17 Δεκεμβρίου 2011 υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αντιμετώπιση βουβωνοκήλης που τον άφησε μακριά από τις προπονήσεις για ένα μήνα. Επέστρεψε στις 25 Ιανουαρίου 2012 στο ματς με τον Πανθρακικο στην Κομοτηνή που μπήκε ως αλλαγή και στη συνέχεια αγωνίστηκε στις έξι αναμετρήσεις της ΑΕΛ μέχρι και αυτή με τον Ηρακλή Ψαχνών που έφυγε με πρόβλημα από το γήπεδο. 

Εκτός από την απουσία του Ισπανού μέσου, ο προπονητής της ΑΕΛ δεν υπολογίζει για την εντός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Πανσερραϊκό και τον Ναϊμ Ααράμπ που αποβλήθηκε, ενώ ο Δημήτρης Πλιάγκας που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες θα αποφασιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες για το ματς στο οποίο θα δηλωθεί για να εκτίσει την ποινή του. 

Last modified onΚυριακή, 11 Μάρτιος 2012 01:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep