Κεχαγιάς: «Να μην μείνουμε εδώ»

  • Written by Μανώλης Βέττας
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο τεχνικός της ΑΕΛ θέλει γρήγορα να ξεχάσει το ισόπαλο (0-0) ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Αναλυτικά ο Νίκος Κεχαγιάς είπε: «Δυστυχώς για άλλη μια φορά δεν κατορθώσαμε να πετύχουμε γκολ και το είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, αν δεν πετύχεις γκολ δε μπορείς να κερδίσεις παιχνίδι. Σίγουρα σταθήκαμε και τυχεροί στη φάση του πέναλτι, αλλά με βάση την εικόνα του παιχνιδιού νομίζω τις περισσότερες ευκαιρίες τις είχαμε εμείς στον αγωνιστικό χώρο και νομίζω πως θα έπρεπε να φύγουμε νικητές από αυτό το παιχνίδι.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα των Ψαχνών. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε, γιατί έχουμε ένα ντέρμπι την Τετάρτη, θα πρέπει να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Εμείς εκείνο που κάνουμε είναι να προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας περισσότερο στις τελικές και ακόμη περισσότερο στα τελειώματα των φάσεων. Εκεί χρειάζεται ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα. Ειδικά οι δύο ευκαιρίες που χάσαμε, είναι για άλλη μια φορά ευκαιρίες που δεν χάνονται, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, να μπούμε στα πλέι οφ και όποιες πιθανότητες έχουμε να τις εξαντλήσουμε. Σίγουρα μεγαλώνει η ψαλίδα από την τρίτη θέση, γιατί παίζει ρόλο και η διαφορά. Θα πρέπει να μπαίνουμε και να παλεύουμε τα παιχνίδια στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

 

Ό μέσος της ΑΕΛ, Μπλέντι Μούτσα είπε: «Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι και από τις δύο πλευρές και σ' αυτά τα μέτρια παιχνίδια μετράει όποιος θα εκμεταλλευτεί πρώτος την ευκαιρία. Ο Ηρακλής Ψαχνών είχε την ευκαιρία με το πέναλτι, εμείς μετά είχαμε δύο ευκαιρίες να πάρουμε το τρίποντο, δεν το καταφέραμε. Πρέπει να συνεχίσουμε… Την Τετάρτη έχουμε ένα πάρα δύσκολο παιχνίδι.

Εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε στα πλέι οφ, αλλά όπως είπε ο κόουτς για να φτάσουμε εκεί θέλει κάποιες βελτιώσεις, περισσότερο στην επίθεση, επειδή αν δεν σκοράρεις, δεν κερδίζεις. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους να καταφέρουμε το στόχο μας και από εκεί και πέρα θα δώσουμε σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερο εαυτό μας».

Last modified onΣάββατο, 10 Μάρτιος 2012 20:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep