«Αποβολή για την αφιέρωση»!

Ο Γιάννης Γκέσιος υποστήριξε ότι αποβλήθηκε, γιατί αφιέρωσε το γκολ στον πατέρα του!

Με παίκτη λιγότερο ολοκλήρωσε το παιχνίδι στο Αίγιο ο ΑΟ Χανιά, καθώς ο σκόρερ, Γιάννης Γκέσιος αποβλήθηκε μετά την ισοφάριση. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, είδε κόκκινη κάρτα, γιατί αφιέρωσε το τέρμα στον πατέρα του και ο 4ος νόμιζε ότι έκανε χειρονομία προς τον κόσμο!

Όπως υποστήριξε ο Γκέσιος στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης: «Μόλις σκόραρα, έτρεξα προς την κερκίδα των φιλάθλων μας για να το αφιερώσω στον πατέρα μου. Ξαφνικά είδα τον τέταρτο διαιτητή (Κοσικίδης) να λέει στο διαιτητή ότι έκανα χειρονομία προς τον κόσμο, κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Εν συνεχεία, ο διαιτητής Πουλημάς μου έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα».

Last modified onΔευτέρα, 01 Φεβρουάριος 2016 01:19

2 comments

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 01 Φεβρουάριος 2016 13:32 Comment Link

    Προφανώς αγνοείς ότι συγγενείς παικτών κ΄άθονται στη εξέδρα πολλές φορές των επισημων και όχι σε οργανωμένους φιλάθλους μη βγάζεις λοιπόν συμπεράσματα από τη κατεύθυνση προς τπου πήγε ,ρώτα και τους υπέυθυνους του σταδίου !

  • George
    George Δευτέρα, 01 Φεβρουάριος 2016 01:36 Comment Link

    Ο Γκεσιος μαλλον εχει αχρωματοψια καθως πηγε να πανηγυρισει στην εξεδρα που ηταν μονο οπαδοι του Παναιγιαλειου.Φυσικα αγνοει το γεγονος οτι η ομαδα του δεν ειχε ζητησει εισητηρια και η κερκιδα των φιλοξενουμενων ειναι στην αντιθετη πλευρα απο αυτη που πηγε.Αλλα και να ηθελε να κανει αφιερωση οπως λεει απο τη στιγμη που βγηκε απο τον αγωνιστικο χωρο πρεπει να παρει κιτρινη καρτα!Ας σταματησει να λεει ψεματα και ας ζητησει και απο την ομαδα του συγγνωμη για την χαζη του ενεργεια αλλα και απο τον κοσμο του Παναιγιαλειου για την χειρονομια που εκανε!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep