«Αδικαιολόγητη κάρτα»

Ο Γιώργος Λυρώνης τόνισε ότι ο ΑΟ Χανιά δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα υποβιβασμού.

Αδικαιολόγητη χαρακτήρισε την κόκκινη κάρτα του Γιάννη Γκέσιου στο ματς με τον Παναιγιάλειο ο Γιώργος Λυρώνης. Όπως τόνισε μετά το 1-1 του ΑΟΧ: «Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιγιάλειος ήταν πολύ καλύτερος και από δικό μας λάθος προηγήθηκε δίκαια. Ίσως θα μπορούσε να βάλει και δεύτερο τέρμα. Εμείς ήταν σα να μη μπήκαμε στο ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές η εικόνα άλλαξε και πατούσαμε πολύ καλύτερα. Κάναμε φάσεις, θέλαμε την ισοφάριση και ήταν όλα υπέρ μας για να φτάσουμε στην ανατροπή. Δυστυχώς μετά το γκολ δεχτήκαμε μία αδικαιολόγητη κάρτα για πανηγυρισμό. Ήταν άδικη θεωρώ. Ήταν δύσκολο μετά να αλλάξουν οι ισορροπίες. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον πόντο και να πάρουμε το ματς στην κόντρα.

Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο. Συνεχίζουμε για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά. Καλή συνέχεια στον Παναιγιάλειο. Έχει μία πολύ καλή ομάδα και ο συνάδελφος κάνει πολύ καλή δουλειά. Αν παίζουν όπως έπαιξαν στο πρώτο ημίχρονο δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».

Για το αν ο Παναιγιάλειος και ο ΑΟΧ μπορούν να μείνουν στην κατηγορία, είπε:
«Δεν θα κινδυνεύσει κανένας από τους δύο, αλλά πρέπει να το αποδεικνύουμε στο γήπεδο. Αίσθησή μου είναι ότι εμείς δεν θα αντιμετωπίσουμε τέτοια προβλήματα».

Ο Στέλιος Νάκας ανέφερε:
«Σκοπός μας ήταν η νίκη, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν μας βγήκε ό,τι δουλεύαμε στις προπονήσει. Ο Παναιγιάλειος πίεζε και δικαίως προηγήθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι ως και την κόκκινη. Ήταν λογικό με παίκτη παραπάνω ο Παναιγιάλειος να έχει την κατοχή. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την ισοπαλία, αλλά όπως εξελίχθηκε το ματς είναι καλός και ο πόντος. Στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Απόδοση: flnews

Last modified onΚυριακή, 31 Ιανουάριος 2016 19:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep