«Μέσα στο παιχνίδι τα λάθη, αλλά...»

Δυσαρεστημένος από την ευκολία με την οποία έδωσε το πέναλτι ο ρέφερι εμφανίστηκε ο Κώστας Γεωργιάδης, υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος στον Αγροτικό Αστέρα

Με ευκολία έδωσε το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε η Καλλιθέα τόνισε ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος του Αγροτικού Αστέρα, Κώστας Γεωργιάδης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς στο «Ελ Πάσο» (2-0).

«Σήμερα απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Καλλιθέα, με αγωνιστικό πλάνο, δεχτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο ένα γκολ που επιτρέψτε μου να πω ότι δόθηκε με ευκολία από τον ρέφερι. Νομίζω ότι γυρίζει την πλάτη ο παίκτης μας. Όμως ακόμη και λάθος να έκανε ο ρέφερι αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι. Αυτό απελευθέρωσε ακόμη περισσότερο τους ποιοτικούς παίκτες της Καλλιθέας και αυτοί ήταν οι πρωταγωνιστές στο πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες μας πρέπει να αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια με περισσότερη ελευθερία και να νιώθουν αυτοί πρωταγωνιστές» επεσήμανε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησαν πολύ οι αλλαγές. Δώσαμε χώρους στους παίκτες της Καλλιθέας που μας έκαναν φάσεις αλλά είχαμε κι εμείς ευκαιρίες να μπούμε στο παιχνίδι. Το πρωτάθλημα είναι… Γολγοθάς. Δεν πρέπει να μένουμε στο καλό αποτέλεσμα ούτε να έχουμε απογοήτευση στο άσχημο. Ισορροπία στα συναισθήματά μας και πάρα πολλή δουλειά σε όλους τους τομείς. Συγχαρητήρια στην Καλλιθέα για τη νίκη».

Ερωτηθείς για το αν μίλησε με τον Καθάριο που ήταν στη φάση του πέναλτι, απάντησε: «Μου είπε ότι γύρισε πλάτη. Ότι χτύπησε στον αγκώνα του. Ακόμη και λάθος να κάνει ο ρέφερι είναι μέσα στο παιχνίδι. Πάλι δεν μειώνει την εικόνα της Καλλιθέας που ήταν πολύ καλή».

Last modified onΚυριακή, 17 Ιανουάριος 2016 19:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep