Καθάρισε νωρίς η Καλλιθέα

Με δύο γρήγορα γκολ η Καλλιθέα επικράτησε 2-0 του Αγροτικού Αστέρα που δεν απείλησε σχεδόν σε καμία στιγμή.

Πολύ πιο εύκολο μεσημέρι από ό,τι θα περίμενε πέρασε η Καλλιθέα, η οποία πήρε το εντός έδρας τρίποντο (2-0) απέναντι στον ενισχυμένο και με μεγάλες προσδοκίες Αγροτικό Αστέρα. Ένα αποτέλεσμα που τη φέρνει στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας και θέλει στην συνέχεια να εκμεταλλευτεί το βατό πρόγραμμα που έχει ώστε να αναρριχηθεί. Οι ποδοσφαιριστές του Λουκά Καραδήμου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, πίεσαν από τα πρώτα λεπτά και κατάφεραν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή, αλλά χωρίς το σημαντικό σουτ μέχρι το 16ο λεπτό.

Εκεί η άμυνα του Αγροτικού Αστέρα πλήρωσε το λάθος του Καθάριου, ο οποίος βρήκε την μπάλα με το χέρι σε γέμισμα του Αρναρέλλη και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι στο 16ο λεπτό. Ο Αρναρέλλης έστειλε στην δεξιά του γωνία τον Βοσνιάδη, έριξε την μπάλα στην αριστερή και άνοιξε το σκορ για την Καλλιθέα. Οι γηπεδούχοι δεν επαναπαύτηκαν στο ένα γκολ, πίεσαν για να αποκτήσουν απόσταση ασφαλείας και το κατάφεραν με το σουτ του Σταύρου στο 37ο λεπτό.

Από την άλλη πλευρά, η φιλοξενούμενη ομάδα πίεσε για κάποια διαστήματα, αλλά δεν είχε ούτε αξιόλογη τελική στην εστία του Κατσούλη. Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με πιο ήρεμο ρυθμό, με την Καλλιθέα να συνεχίζει την πίεση, αλλά τους ποδοσφαιριστές της να είναι πολύ επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια και ουσιαστικά να μην διεκδικήσουν τρίτο γκολ.

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

 ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2-0
 ΣΚΟΡΕΡ: 17' πεν. Αρναρέλλης, 37' Σταύρου
 ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λούκας Καραδήμος): Κατσούλης, Λεβέντης, Σταύρου, Πίκολο, Μουκτάρης, Γκίνη, Τεγούσης, Αρναρέλλης, Μπούζας (80' Κατσικογιάννης), Φράγκος (86' Τσίπρας), Σμυρλής (62' Μπέλης) 
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γκόραν Στεφάνοβιτς): Βοσνιάδης, Καπίας, Τσεμπερίδης, Μρντάκοβιτς (64' Καραντασιάδης), Κνέζεβιτς, Αμαραντίδης, Γιάντσης (69' Βελλίνης), Μακρυδημήτρης, Ντόσης (35' Τοπούζης), Καθάριος, Σκλιοπίδης 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φώτης (Εύβοιας) ΒΟΗΘΟΙ: Μήταρης (Αν. Αττικής), Πριόνας (Εύβοιας)

  

Last modified onΚυριακή, 17 Ιανουάριος 2016 17:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep